ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

O Μπάτμαν παντρεύτηκε


Tα περισσότερα ζευγάρια την ημέρα του γάμου τους σίγουρα νιώθουν υπερήρωες αλλά αυτό το ζευγάρι το παράκανε.Ντύθηκαν Μπάτμαν και Γυναίκα-Θαύμα και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρο τον Τζόκερ και τον Ρόμπιν.
Ο Νιλ Βόγκαν από το Ντέβον αποφάσισε να παντρευτεί φορώντας αντί για το παραδοσιακό κουστούμι, το κουστούμι του Μπάτμαν. Ναι όπως το ακούσατε! Ο 40χρονος ντύθηκε σαν το είδωλό του, τον άνθρωπο νυχτερίδα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη καλή του η οποία δεν πήγε πίσω σαν Γυναίκα-Θαύμα αφού μεταμφιέστηκε σε Wonder woman.
Ο πρωτότυπος γάμος δεν σταμάτησε εκεί αφού μέχρι και οι καλεσμένοι ήταν όλοι τους μεταμφιεσμένοι. Μάλιστα κουμπάροι του ζεύγους ήταν ο Ρόμπιν και ο Τζόκερ, ενώ οι παράνυφες ήταν ντυμένες σαν PowerPuff girls!
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Σούπερμαν, οι Απίθανοι, ο Iron Man, κ.ά.

"Δεν είμαστε και πολύ παραδοσιακοί και θέλαμε να περάσουμε καλά με τους φίλους μας έτσι αποφασίσαμε ο γάμος μας να έχει μια θεματική όπως τα πάρτι", είπε ο 40χρονος προσθέτοντας ότι πάντοτε ήθελε να είναι ο Μπάτμαν και η γυναίκα του θαύμαζε από μικρή τη Γυναίκα-Θαύμα.
Το κουστούμι του γαμπρού κόστισε 180 λίρες, ενώ της νύφης 100 λίρες, ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε πριν από την ημέρα του γάμου το κουστούμι του άλλου.
Το ζευγάρι που έχει ήδη 5 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις θα πάει μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία για να ξεφύγει λίγο από τη Γκόθαμ Σίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: