ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Νέοι ορισμοί Ελλήνων διαιτητών από την UEFA

alt
Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τους ορισμούς Ελλήνων διεθνών διαιτητών σε αγώνες για τη φάση των play-off του UEFA Europa League, καθώς και σε αγώνα για την προκριματική φάση του EURO 2012. Αναλυτικά:
 
- Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των play-off του Europa League, Νάπολι-Ελφσμποργκ (19/08). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης-Δημήτρης Γκάγκας και 4ος διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας. Επίσης, ορίστηκε για τον προκριματικό αγώνα του EURO 2012 Μαυροβούνιο-Ουαλία (03/09), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαραϊδάρη-Χρήστο Μπαλτά. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Μιχάλης Κουκουλάκης.
 
- Ο Γιώργος Δαλούκας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των play-off του Europa League Πόρτο-Γκενκ (26/08). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης-Λεωνίδας Βασιλειάδης και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Καλόπουλος.
 
 - Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τη φάση των play-off του Europa League Μάδεργουελ-Οντένσε (26/08), με βοηθούς τους Σπυρίδων Τρύφωνας-Γρηγόρη Πάνου. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Σταύρος Τριτσώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: