ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Άρης: Επεισόδια-ντροπή στη Θεσσαλονίκη (video)



Άλλη μια φορά οι γνωστοί-άγνωστοι «ανεγκέφαλοι» των γηπέδων φρόντισαν να μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι. Μετά την «υποδοχή» που επιφυλάχτηκε σε υποστηρικτές του Άγιαξ πριν από ένα 24ωρο, ήταν η... σειρά άλλων «θερμοκέφαλων» συμπατριωτών μας να «καλωσορίσουν» στη χώρα μας φιλάθλους ευρωπαϊκής ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του ματς Άρης-Γιαγκελόνια ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σε λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της πολωνικής ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς και στους δικυκλιστές της ομάδας «Ζ» που τους συνόδευαν!

Η επίθεση... περιελάμβανε μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια προς δυνάμεις της αστυνομίας, που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση απ' το γήπεδο. Μετά τη χρήση χημικών απ' τους αστυνομικούς, οι άγνωστοι αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Δυστυχώς, όμως, επεισόδια σημειώθηκαν και εντός του «Κλ. Βικελίδης, όπου Πολωνός οπαδός αυτή τη φορά προσπάθησε μετά το δεύτερο γκολ της Γιαγκελόνια να «κλέψει» ένα πανό απ' την εξέδρα των φίλων του Άρη! Η ενέργειά του αυτή «πυροδότησε» το κλίμα, με συνέπεια να διακοπεί το ματς για δύο λεπτά...
Τα επεισόδια στο «Κλ. Βικελίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: