ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Επίθεση οπαδών σε Μπάγεβιτς στην Καλλιθέα! (videos)



Απίστευτο επεισόδιο στο Ελ Πάσο καθώς ο Μπάγεβιτς δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ μετά την φιλική ήττα από την Καλλιθέα με 2-1! «Έλεος», δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, σοκαρισμένος ο Πέτρος Παππάς.
Σε νέα μεγάλη περιπέτεια μπαίνει η ΑΕΚ μετά το απίστευτο επεισόδιο που έγινε στο Ελ Πάσο και την επίθεση που δέχτηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από οπαδούς της Ένωσης αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Καλλιθέα στον οποίο η ΑΕΚ έχασε με 2-1.

Ο Μπάγεβιτς είχε φραστικό επεισόδιο αρχικά με οπαδούς που τον έβρισαν και εν συνεχεία έγινε χαμός, έπεσε ξύλο κι ο Μπάγεβιτς βρέθηκε στο έδαφος από χύπημα που δέχτηκε!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο δέκα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, είχαν διαπληκτισμούς μεταξύ τους και όταν ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη μπήκαν στο γήπεδο για να πάρουν φανέλες.
Όταν συναντήθηκαν με τον Μπάγεβιτς η κατάσταση ξέφυγε και άρχισαν να πέφτουν μπουνιές, με τον τεχνικό της ομάδα να σωριάζεται στο έδαφος και μετά από αρκετή ώρα να σηκώνεται και να πηγαίνει άρον άρον στα αποδυτήρια. Ασπίδα για τον Μπάγεβιτς ήταν ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής και παίκτες της ομάδας που βγήκαν γυμνοί από τα αποδυτήρια για να δουν τι γίνεται και έτρεχαν να σώσουν τον προπονητή τους.

Στο γήπεδο ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και βρέθηκε από την πρώτη στιγμήσ το πλευρό του Μπάγεβιτς. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα οπαδοί της ΑΕΚ του ζητούσαν να στηρίξει τον προπονητή και να διώξει από την εξέδρα τα στοιχεία αναταραχής. Ο κ. Αδαμίδης έκανε λόγο για πόλεμο εκ των έσω. «Έλεος, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον Μπάγεβιτς να φύγει», δήλωσε οργισμένος ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Επίσης ήταν στο γήπεδο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πέτρος Παππάς ο οποίος ήταν σοκαρισμένος και έλεγε ότι υπ' αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στο γήπεδο.

Τα επεισόδια καταδίκασε ο προπονητής της Καλλιθέας Στάθης Σταθόπουλος ο οποίος έτρεμε και φώναζε ότι είναι απαράδεκτες εικόνες για το ποδόσφαιρο να μπάινει κόσμος στο γήπεδο και να χτυπούν τον Μπάγεβιτς.

Στο παιχνίδι νωρίτερα η ΑΕΚ δεν ήταν καλή και έχασε 2-1 από την Καλλιθέα, υπό το βλέμμα του Φερνάντο Σάντος αλλα και κατασκόπου της Νταντί Γιουνάιτεντ που προφανώς δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα είδαν στο τέλος του αγώνα.

Φάσεις και γκολ

68 Η ΑΕΚ μειώνει με κοντινή προσπάθεια του Μπλάνκο από εκτέλεση κόρνερ. 2-1 κι ενώ νωρίτερα η Καλλιθέα είχε χάσει εμγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ.

58 To 2-0 για την Καλλιθέα με σκόρερ τον Μαρουκάκη που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή της ΑΕΚ

45 Δοκάρι για την ΑΕΚ σε βολίδα του Λυμπερόπουλου.

6' Ο Κατσαρός πλάσαρε τον Σάχα και έγραψε το 1-0

Kαλλιθέα: Αθανασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Τζορμπατζάκης, Κουτρουμπής, Γκισκαμπάνης, Καλτσάς, Τεγούσης, Τσάνα, Φαμπίνιο

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καφές, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ

Η επίθεση στον Μπάγεβιτς!
Καλλιθέα-ΑΕΚ 2-1: Τα γκολ και τα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: