ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"Το αφεντικό είναι ο Ερνέστο" (video)

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών "παρέδωσε τα κλειδιά" του ποδοσφαιρικού τμήματος στον νέο τεχνικό.

Στην αρχική του τοποθέτηση πριν παραχωρήσει τον λόγο στον Βαλβέρδε ο κύριος Μαρινάκης δήλωσε: "Η γνώμη μου για τον Ερνέστο είναι γνωστή. το τελευταίο διάστημα είχαμε την δυνατότητα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Έπαιξε ρόλο για την συνεργασία μας ότι είδα έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Ολυμπιακό και έχει το όραμα να δημιουργηθεί ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Το απέδειξε ο Ερνέστο που πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο για προπόνηση. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χρειάζεται δουλειά για να ξαναφτιάξουμε μεγάλη ομάδα".


Μετά τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διευκρίνισε τα εξής: "Ο Βαλβέρδε από σήμερα θα αποφασίζει για όλα τα που αφορούν στην ομάδα. Θα έχει την πλήρη στήριξη και θα είναι εκείνος που θα αποφασίζει. Το αφεντικό είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε".


Στη συνέχεια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και την ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού για τα επόμενα δύο χρόνια.


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της, για δύο χρόνια, με τον προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: