ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ξέσπασε στη Λάρισα η ΑΕΚ!!! ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-4 (video)

!!Η ΑΕΚ, χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση, διέλυσε με 4-0 την ΑΕΛ στη Λάρισα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38' με τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με στο 53' με το πρώτο γκολ του Νίκου Γεωργέα στην καριέρα του με την φανέλα της Ένωσης. Ο Ράφικ Τζιμπούρ στο 77' σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Κώστας Μανωλάς στο 86'.
Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο, με την ΑΕΛ να παίρνει στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Σεμπάστιαν Σάχα. Στο 38', από εξαιρετική συνεργασία Σκόκο-Μπλάνκο και σουτ του πρώτου στο αριστερό δοκάρι του Αμπάρη, ο Μπλάνκο με προβολή από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ πέτυχε το 0-1. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μπλάνκο πέτυχε και δεύτερο γκολ, αλλά αυτή την φορά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από πολύ ωραία μπαλιά του Λυμπερόπουλου στον Γεωργέα, ο τελευταίος πέτυχε με σουτ του 0-2 στο 53', τέρμα που ήταν το πρώτο του με την φανέλα της ΑΕΚ στη δεκαετή παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας.

Η Λάρισα έφτασε στο 58' πολύ κοντά στην μείωση του σκορ, αλλά το σουτ του Μπλάζεκ από το ύψος του πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ. Στο 66' το σουτ του Σκόκο από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση δεν βρήκε το στόχο του. Εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Ράφικ Τζιμπούρ έστειλε με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σκόκο, τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη και με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-3. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έκοψε ρυθμό και μετά από συρτή σέντρα του Λεονάρντο στην περιοχή των «βυσσινί», ο Μανωλάς εντελώς ανενόχλητος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ΑΕΚ (0-4) στο 86'.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης οπαδοί της ΑΕΛ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες εναντίον των παικτών, κάποιοι προσπάθησαν να εισβάλλουν μέσα στο γήπεδο, πέταξαν διάφορα αντικείμενα προς την εστία του Σάχα, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή της συνάντησης να σφυρίξει τη λήξη του ματς δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Κίτρινες: Κουζέν, Ταυλαρίδης - Μπερνς

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Κουζέν, Μετίν (63΄ Μακίνουα), Βελάσκο (72΄ Βενετίδης) , Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Πούρι (46΄ Πούρι), Ιγκλεσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (73΄ Ντιοπ), Μπερνς (85΄ Λεονάρντο), Μπλάνκο (68΄ Τζιμπούρ).
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: