ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Φιλική "νίκη" της ΑΕ Ποντίων στο Βόλο, 1-0 τον Ολυμπιακό

http://www.aepontion.gr/joomla/images/stories/logo.png
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕ Ποντίων στη σημερινή φιλική νίκη της με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, στον Πανθεσσαλικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Παρότι οι Κατερινιώτες αγωνίστηκαν με... αρκετές ελλείψεις, εντούτοις, στάθηκαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο Super League και άφησαν σαφώς ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Γιώτη Σταματόπουλο.
Οι Πόντιοι προηγήθηκαν στο 15' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου από δεξιά, και κεφαλιά του υπό δοκιμή Ελευθεριάδη.
Στο 38' ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι όταν ο Φωτιάς ανέτρεψε τον Ρόκα. Ο Καπετάνος όμως που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λαζαρίδη.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατόρθωσε έτσι να μετουσιώσει σε γκολ την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή μπάλας που είχε στο α' μέρος.
Στο β' ημίχρονο, δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κρητικού να βρει την ΑΕ Ποντίων νικήτρια με 1-0.
Στον αγώνα ο Γιώτης Σταματόπουλος δοκίμασε και τους Μπουζούκη, Παπαστεργίου και Ελευθεριάδη. Ο Παπαστεργίου που αγωνίστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έπαιζε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου (Β' Εθνική Κύπρου) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Νέους ΠΑΟΚ, και Θερμαϊκό Θέρμης. Όσο για τον Ελευθεριάδη που αγωνίστηκε σαν οργανωτής (δεκάρι), τελευταίος του σταθμός ήταν ο Βισαλτιακός Νιγρίτας, με προηγούμενους τους Πρέβεζα, Πανσερραϊκό, Καστοριά, Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κρητικός με βοηθούς τους Αντώνη Δαλούκα και Φώτη Τασσόπουλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Σέλεζι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας, Μητρόπουλος, Καπετάνος, Μαρτίν, Σολάκης.
Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Ρόκα, Χολέβας, Ναουμίδης, Τόμας, Γκοτοβός, Ρίκκα, Σκάρος, Πλιάγκας, Ψυχογιός, Σφάκας, Μάρτιν (63' Ζέρης).
ΑΕ Ποντίων (Γιώτης Σταματόπουλος): Λαζαρίδης (46' Ίτσιος), Φωτιάς, Παπαστεργίου - υπό δοκιμή, Τσιτλακίδης,(55' Παπαδόπουλος), Νάιντος, Λιόλιος, Τροΐρης (Μπουζούκης - υπό δοκιμή), Κυρτέγος, Βεϊδαμενίδης, Ελευθεριάδης-υπό δοκιμή (55' Μιχαηλίδης), Σαββίδης (61' Σταφίδας). 
http://www.aepontion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: