ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Κύπελλο ΟΠΑΠ Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1 (video)

Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον θα λύσουν τους λογαριασμούς τους σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στην Ρόδο.
Ο Εθνικός Αστέρας είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ: στο 39' ο Διαμάντης σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Ταμπάσης κατάφερε να μπλοκάρει με υπερένταση, ενώ στο 45' το σουτ του Κριπιντίρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 67' οι Καισαριανιώτες έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Χωριανόπουλος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε στο γκολ στο 74' με την κεφαλιά του Τραορέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν μόλις δύο λεπτά. Στο 76' η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζουρούδη που παραβίασε την εστία του Κοτταρά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κίτρινες : Κριπιντίρης, Τσιώλης, Γκόγκας - Πλάτανος, Εξουζίδης, Χατζόπουλος

Οι συνθέσεις:


Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής (83' Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Φραντζεσκί (71' Γκόγκας), Λουάμο (90+2' Παλάσκας), Άντονι.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (81' Σπάρταλης), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλατάνος, Ταραχούλσκι (90+3` Καμινιώτης), Πουλόπουλος.
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-1 (Κύπελλο ΟΠΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: