ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
13η αγωνιστική
Κυριακή: 5-12-2010, ώρα: 3.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Πυρσός επιβλήθηκε περισσότερο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ της Νάουσας, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, με 2-1. Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με φανταστική κεφαλιά του Ηλία Δούμα και στη συνέχεια είχαν το απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Οι μόνες φορές που κινδύνεψε ο Πυρσός προήλθαν από σοβαρά λάθη των παιχτών του, ο Ρώσσης όμως που βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα με τις επεμβάσεις του αποσόβησε τους κινδύνους. Τελικά ήρθε και το 2ο γκολ απ’ τον Κυζερίδη. Η Νάουσα μείωσε σε αντεπίθεση με τον Χαντούρη στο 71', για να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες του Πυρσού, ώστε να διευρυνθεί το σκορ.

3ο λεπτό - Ο Κυζερίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Δούμας με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι,  έδωσε το προβάδισμα νωρίς νωρίς στον Πυρσό, σημειώνοντας το 1-0.
20ο λεπτό – Ωραία μπαλιά του Ζούρκου στον Μπάτζιο που έσπασε το οφσαϊτ, νικήθηκε όμως στο τετ-α-τετ από το Ρώσση που απέκρουσε σωτήρια.
18ο λεπτό – Δυνατό συρτό σουτ του Κοτζατίσογλου απέκρουσε ο Σημσέρης δύσκολα και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια προ του Κυζερίδη.
 37ο λεπτό – Ολέθριο λάθος του Σερέτη που γύρισε αδύναμα την μπάλα προς τα πίσω εκμεταλλεύτηκε ο Μπάτζιος που πλάσαρε μόνος προ του Ρώσση για να βγει για 2η φορά νικητής ο τερματοφύλακας του Πυρσού που απέκρουσε και πάλι.
47ο λεπτό – Νέο λάθος αυτή τη φορά από το Μπόλλο, σουτ του Μπάτζιου μέσα απ’ την περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά ο Ρώσσης.
64ο λεπτό – Ωραία σέντρα του Κοσμίδη από δεξιά, απέκρουσε ο Σημσέρης πιεζόμενος από του Δούμα, ο Κυζερίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστοτεχνικό πλασέ έγραψε το 2-0.
68ο λεπτό – Βολίδα του Κοσμίδη και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ απ’ το Σημσέρη.
71ο λεπτό – Αντεπίθεση της Νάουσας και ο Χαντούρης με δυνατό συρτό σουτ, μείωσε σε 2-1.
76ο λεπτό – Ο Κοσμίδης τροφοδότησε το Δούμα στο ύψος της περιοχής, αυτός γύρισε και σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Σημσέρης με τις άκρες των δαχτύλων του σε κόρνερ.
 Κίτρινες Κάρτες: 46', 69' Ζούρκος, 22' Ρώσης, 27' Σερέτης, 42' Κυζερίδης, 58' Μπόλλoς, 80' Ελευθερίου.
Κόκκινη κάρτα: Ζούρκος 69’ (2η κίτρινη).
Μέτρια η διαιτησία.
Διαιτητής: ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Α΄Βοηθός: ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Β΄Βοηθός:  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Παρατηρητής: ΣΚΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ (Καρδίτσας)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γιάννης Σαμαράς): Ρώσσης, Δελήμπασης, Ευαγγελόπουλος, Κοσμίδης, Πατίδης, Σερέτης, Ελευθερίου (80΄Μ. Ασλανίδης), Κοτζατίσογλου, Μπόλλος, Κυζερίδης (90΄ Παπανικολάου), Δούμας (89΄Ευαγ. Χαραλαμπίδης).
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Σημσέρης, Μανδάλης, Περηφανόπουλος,, Πετράκος, Πίτος, Ζούρκος, μπάτζιος, Βλαχοδήμος, Χριστάρας (80΄Αργυρίου), Χαντούρης, Πασχάλης (46΄Γερμάνης)
Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: