ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Παναθηναϊκός-Τρίκαλα 3-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως παίρνει μαζί του εκτός από το εισιτήριο και την αγωνιστική κρίση. Οι "πράσινοι" πρόσθεσαν ακόμη μία μέτρια εμφάνιση στο... παθητικό τους, παίζοντας με τη φωτιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αρχικά στα γκολ του Νίνη (44') και Λέτο (45') με τον Κοντογουλίδη (45+1') και στη συνέχεια στου Βύντρα (68') με τον Κόρμπος στο 70', με την αναμέτρηση να μένει για παραπάνω από 20 λεπτά στο ρευστό προβάδισμα του ενός τέρματος.
Τουλάχιστον, αυτή τη φορά, έλειψαν οι αποδοκιμασίες και τα παρατράγουδα καθώς ο αγώνας της 5ης φάσης του Κυπέλλου έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας του "τριφυλλιού".
Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά, δημιούργησε δυό-τρεις καλές ευκαιρίες με τους Σισέ, Νίνη και Λέτο, αλλά η άμυνα των Τρικάλων στάθηκε στο "ύψος της" κι όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Οι παίκτες των δύο ομάδων, όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Μέσα σε δύο λεπτά (44΄, 45΄) ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο τέρματα και προηγήθηκε 2-0, με τους Νίνη και Λέτο να σκοράρουν με σουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να μειώσει με προβολή του Κοντογουλίδη, μετά από σουτ του Τελκίνσκι.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος και στο 68΄ πέτυχε το 3-1 με σκόρερ τον Λουκά Βύντρα, μετά από κόρνερ του Νίνη. Τα Τρίκαλα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ακριβώς δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 3-2 με τον Κόρμπο και το ματς πήρε νέο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση.
Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Μπουμσόνγκ-Σαββίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (40΄ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο (75΄ Γκοβού), Νίνης, Σισέ.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκοβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83΄ Μπακομήτρος), Μίνγκας, Ρούσεφ (58΄ Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.

pao trikala 1-0 ninis

panathinaikos trikala 3-2 (22-12-10) cup

Δεν υπάρχουν σχόλια: