ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ 5-2



Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
14η αγωνιστική

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ 5-2 (1-1)

Κυριακή: 12-12-2010, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ

Διαιτητής: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Καστοριάς)
Α΄Βοηθός: ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Ηπείρου)
Β΄Βοηθός:  ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ηπείρου)
Παρατηρητής: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (Πέλλας)


Αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Σειρήνι, με γκολ και θέαμα στην αναμέτρηση της Σειρήνας με τον ΄Αρη Λόφων. Η Σειρήνα απέδωσε φανταστικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε την ανατροπή, αφού δέχθηκε και πάλι πρώτη τέρμα. Τελικά ευοδώθηκαν οι προσπάθειες των παιχτών της, φιλοδώρησε με 5 γκολ τους φιλοξενούμενους, ενώ έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, παρόλο που προηγήθηκαν, έπαιξαν ελεύθερα, δεν κλείστηκαν και το θέαμα ήταν συναρπαστικό.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
4ο λεπτό- Καταπληκτική κάθετη πάσα του Ιωαννίδη που έβγαλε τε-α-τετ τον Καραγιάννη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Ταρτώρας.
13ο λεπτό- Ωραία σέντρα του Κυριακίδη από αριστερά, κεφαλιά του Μπλάντου από κοντά πέρασε ελάχιστα άουτ.
14ο λεπτό- Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τσίγλη από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα κατέληξε στο δεξί γάμα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τσακστάρα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1.
18ο λεπτό- Κάθετη πάσα του Κουκουτσέλα στον Τζερεμέ που πέρασε και τον τερματοφύλκα, πλάσαρε για να σώσει πάνω στη γραμμή ο  Τσίγλης.
27ο λεπτό- Μακρινή πάσα του  Κυριακίδη στο Μπόζιαρη, που μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
36ο λεπτό- Δυνατό σουτ του Ιωαννίδη από τη μικρή περιοχή και σωτήρια απόκρουση του Ταρτώρα.
54ο λεπτό- Χέρι του Στογιαννόπουλου μέσα στην περιοχή και πέναλτι για τη Σειρήνα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λάμαρης για να πετύχει το 2-1.
59ο λεπτό- Τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία για τη Σειρήνα, όταν ο Ιωαννίδης μετά από πάσα του Μπλάντου από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για να αποκρούσει ο Ταρτώρας, στη συνέχεια ο Μπόζιαρης που έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε τη σέντρα για να αστοχήσει με το κεφάλι ο Τζερεμές σε κενή εστία.
65ο λεπτό- Ο Καραγιάννης ξέφυγε μόνος του και με δυνατό πλασέ έγραψε το 3-1.
76ο λεπτό- Αμαρκάριστος ο Πασ. Κυρκόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής με ωραίο πλασέ μείωσε σε 3-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
82ο λεπτό- Διείσδυση του Καραγιάννη από δεξιά, πάσαρε στο Λάμαρη που σούταρε δυνατά για να αποκρούσει και πάλι ο Ταρτώρας, ο Μπόζιαρης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σημείωσε το 4-2.
90ο λεπτό- Εξαιρετική προσπάθεια του Τσιάτσιου, μπήκε από αριστερά στην περιοχή και «πάρε βάλε» για τον Χ. Φαρμάκη που με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 5-2.

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης, Κούλης, Σοβισλής,  Τζερεμές

Κόκκινη κάρτα: Στογιαννόπουλος 54΄(2η κίτρινη)

Εξαιρετική η διαιτησία του Σιδηρόπουλου (Καστοριάς) και των βοηθών του κ.κ. Γκλαβίνα,  και Μερκούρη.

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Κ. Τσακστάρας, Τσαγιαννίδης (46΄Γ. Τσιάτσιος), Θ. Φαλτάκας, Σ. Κυριακίδης, Γ. Λάμαρης, Στ. Τζερεμές, Π. Μπόζιαρης, Αβ. Ιωαννίδης, Χρ. Καραγιάννης (84΄ Χ. Φαρμάκης), Κλ. Κουκουτσέλας,  Χρ. Μπλάντος (73΄ Μήττας)

ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ: Ταρτώρας, Στογιαννόπουλος, Μήνος, Σοβισλής, Τσίγλης, Κωνσταντινόπουλος Πασχ. (64 Κωνσταντινόπουλος Παν.), Κυρκόπουλος Πασχ., Αθανασιάδης (46' Τριανταφυλλόπουλος), Κωνσταντινόπουλος Λ., Κουλής (84 Γκικόπουλος), Κυρκόπουλος.
Δημήτρης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: