ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κατασχέθηκαν στην Κολομβία 6 τόνοι κοκαΐνης......


με προορισμό τις ΗΠΑ και την Γουατεμάλα!

Έξι τόνους, ποσότητα ρεκόρ, κατάσχεσε η αστυνομία της Κολομβίας στο λιμάνι της Μπουαναβεντούρα, περίπου 550 χλμ. δυτικά της Μπογοτά.
Τα ναρκωτικά ήταν τοποθετημένα σε τρία κοντέινερ κι επρόκειτο να μεταφερθούν στη Γουατεμάλα και στις ΗΠΑ, ενώ η αξία τους ανέρχεται στα 195 εκατ. δολάρια.
Το φορτίο, μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν το 2010 στην Κολομβία, ανήκε στο Ντανιέλ Λόκο Μπαρέρα, έναν από τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς στη χώρα.
Νωρίτερα χθες η αστυνομία σκότωσε το βαρόνο των ναρκωτικών και ηγέτη παραστρατιωτικής ομάδας Πέδρο Ολιβέριο Γκερέρο Καστίγιο, γνωστό ως «Κουτσίγιο», έναν από τους τρεις πλέον καταζητούμενους κακοποιούς στην Κολομβία.
Το «στρατόπεδό» του επλήγη από αστυνομικούς τόσο από αέρος όσο και από χερσαία τμήματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Χουάν Μανουέλ Σάντος.
Ένας από τους σωματοφύλακες του 40χρονου Κουτσίγιο σκοτώθηκε στην επιδρομή ενώ επτά ακόμα, ανάμεσά τους ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του βαρόνου των ναρκωτικών, ο Χάρολντ Ρόχας, συνελήφθησαν. Στην επιχείρηση σκοτώθηκαν επίσης και δύο αστυνομικοί.
Ο Σάντος πρόσθεσε ότι θα δοθούν χρήματα σε εκείνους που ειδοποίησαν την αστυνομία για το πού βρισκόταν ο κακοποιός, ο οποίος ήταν επικηρυγμένος για 2,6 εκατ. δολάρια.

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello,
good to be here, and visit through your good job of your nice site.
by the way, could you exchange my site?
this is my site:
phnomsroks
hotshowgay
manystar2011
downloadfree-2010
phnomthmey
hotsexshow
chamkhmerangkor-thoeurnhuts/
I do hope you would not mind to exchange link with me
best regards.