ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιου Χαντάβα

Λόγω τεχνικού προβλήματος, η αποστολή των δελτίων τύπου του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα γίνεται προσωρινά απο το συγκεκριμένο e-mail.
Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιου Χαντάβα ανακοινώνονται τα εξής:

Εκδόθηκε στις 26-11-2010 η απόφαση πρόσληψης των οκτώ (8) Τεχνικών Χειριστών Αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, που υπογράφεται από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο.

Η  εν λόγω απόφαση προωθήθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και αναμένεται η δημοσίευσή της στο φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Την επόμενη εβδομάδα προβλέπεται να υπογραφούν και οι συμβάσεις πρόσληψης των οκτώ (8) χειριστών.
Εκδόθηκε στις 12-11-2010 η Υπουργική Απόφαση έγκρισης της μελέτης ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου στη θέση «Καστρί» Δ. Δ. Πολυνερίου – Δ. Δ. Αλατόπετρας του Δήμου Θεοδώρου Ζιάκα.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα προωθήσει τις επόμενες ημέρες, δια μέσου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, το φάκελο του έργου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ. Όπως ενημέρωσε η υπεύθυνη του έργου, καθηγήτρια Αρχαιολογίας του ΑΠΘ κ. Στέλλα Δρούγου τον κ. Χαντάβα, οι εργασίες ανάδειξης των αρχαιοτήτων προβλέπεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: