ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
11η αγωνιστική
 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ
5-0 (4-0)

ΣΑΒΒΑΤΟ:  11/12/2010, 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ
Κάτω από πολικό ψύχος, στο ρελαντί και άνετα επιβλήθηκαν τα Γρεβενά Αεράτα της Δήμητρας με το ευρύ 5-0. Με ηγέτη το Θωμά Λάλλο και εκτελεστή το Χαματάι που πέτυχε χατ-τρικ, τα Γρεβενά Αεράτα έχοντας πλήρη υπεροχή και καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας, έφτασαν χωρίς δυσκολία σε μια εύκολη νίκη. 
Οι φιλοξενούμενοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το δαιμονιώδη ρυθμό των Αεράτων και υπέκυψαν φυσιλογικά.

2ο λεπτό-  Φάουλ εκτέλεσε από αριστερά ο Μπαλντούμης, ο Βίδρας απέκρουσε με τις γροθιές, σουτ του Παπαγεωργόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τον Οικονόμου.
6ο λεπτό-  Ωραία μπαλιά του Αναστασιάδη στο Θ. Δημόπουλο, που από ευνοϊκή θέση αστόχησε.
8ο λεπτό-  Ο Σ. Μπαλοδήμος έβγαλε την κάθετη μπαλιά μέσα στη μικρή περιοχή στο Χαματάι,  που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 1-0.


10ο λεπτό-  Εκπληκτική από αριστερά ατομική προσπάθεια του  Χαματάι, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και «πάρε βάλε» στον Παπακώστα που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 2-0.

19ο λεπτό-  Διείσδυση του Μπιζιώτα από αριστερά, χλιαρό όμως το πλασέ του που μπλόκαρε άνετα ο Βίδρας.
27ο λεπτό-  Ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου στο Χαματάι που με πλασέ σημείωσε το 3-0.
38ο λεπτό-  Μπαλιά τρύπα του Αναστασιάδη στο Θ. Δημόπουλο, που από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
45ο λεπτό-  Καταπληκτική μπαλιά του Δημητριάδη στην πλάτη της άμυνας, ο Χαματάι πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 4-0, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
55ο λεπτό-  Ο Θ. Λάλλος με βολίδα από τα 25 μ. κεραυνοβόλησε τον Παπαδόπουλο σημειώνοντας το 5-0.
66ο λεπτό-  Σουτ του Μπιζιώτα από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.
70ο λεπτό-  Τετ-α-τετ ο Σ. Μπαλοδήμος μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Χαματάι, το πλασέ του όμως απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Παπαδόπουλος.
78ο λεπτό-  Πάσα του Μπαλντούμη στον Μπιζιώτα, που σούταρε δυνατά άουτ.
86ο λεπτό-  Καλό σουτ του Ιωσηφίδη από το ύψος της περιοχής, δεν ανησύχησε το Βίδρα.

΄Αριστη η διαιτησία του κ. Δροβατζήκα και των συνεργατών του Φώλια και Αλεξίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Γ. Βίδρας (45΄Χριστάκης), Π. Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Απ. Οικονόμου (45΄ Γ. Κοτενίδης),  Μ. Κατσαντώνης, Π. Λάλλος, Κ. Αναστασιάδης (45΄Ν. Ντινόπουλος), Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Σ. Χαματάι, Ευθ. Παπακώστας

Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ (Χρήστος Λάλλος):  Κ. Παπαδόπουλος, Βαρετιμίδης, Μπαλντούμης, Ντοβατζίδης, Δ. Λάλλος, Γ. Ορφανίδης, Δ. Ιωσηφίδης, Τζημορόπουλος, Ζαβόπουλος, Αθ. Μπιζιώτας, Αθ. Παπαγεωργόπουλος (45΄Αν. Κύρκος)
 
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: