ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Αθ. Χαντάβα με τον Πρωθυπουργό!


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου είχε την Δευτέρα 20/12/2010 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας.
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των επαφών του Πρωθυπουργού με τους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας (Κ.Τ.Ε) του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Χαντάβας, ως εισηγητής του Κ.Τ.Ε Ενέργειας, ενημέρωσε τον κ. Πρωθυπουργό για τις κοινοβουλευτικές δραστηριότητες του ΚΤΕ, τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α)  που είναι σε εξέλιξη, καθώς επίσης και για την πρόθεσή του να συγκαλέσει, αμέσως μετά τις γιορτές, διευρυμένο Κ.Τ.Ε Ενέργειας, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας  του ΥΠΕΚΑ, ούτως ώστε να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια.
Ο κ. Πρωθυπουργός επεσήμανε στον κ. Χαντάβα την αναγκαιότητα συχνών συνεδριάσεων των ΚΤΕ, έτσι ώστε οι βουλευτές όχι μόνο να είναι ενήμεροι, αλλά να συμμετέχουν και στη διαμόρφωση των νομοσχεδίων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Πρωθυπουργός για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Ν. Γρεβενών και επανέλαβε την επιθυμία του να επισκεφθεί τα Γρεβενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: