ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που έχει στα χέρια του ο Βαλβέρδε!!!

Τον παίκτη που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που έχει ζητήσει ο Βαλβέρδε αναζητούν στον Ολυμπιακό, ενώ είναι πλέον πιθανή η απόκτηση ακόμη ενός παίκτη που θα καλύψει το Ντουντού, όσο αυτός θα απουσιάζει εξαιτίας του τραυματισμού του.
Οι χαφ που προκρίνονται για την θέση του αντι-Ιμπαγάσα που ζήτησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι τέσσερις.
Αρχικά είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς που μπορεί να αποκτηθεί με ένα μικρό ποσό εφόσον το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι, ενώ είναι σε μικρή ηλικία και διεθνής
Οι άλλοι δυο είναι ο Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Παρτιζάν και ο Μάρβιν Μάρτιν της Σοσό. Ο Πέτροβις κοστολογείται περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ και είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας, ενώ με την περίπτωση του έχουν ασχοληθεί ακόμη η Τότεναμ και η Φιορεντίνα.
Ο Μάρτιν είναι από τους καλύτερους χαφ του γαλλικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν με καλή τεχνική και ύψος 1,93. Ο Γάλλος είναι πρώτος σε ασίστ στο Σαμπιονά και δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην εθνική Γαλλίας.
Ο τέταρτος παίκτης που είναι στο στόχαστρο είναι ο Ανάν της Ρόζενμποργκ, αλλά θα γίνει κίνηση μόνο εάν κριθεί σκόπιμο να αποκτηθεί ένας κόφτης.
Οι άλλες περιπτώσεις που «παίζουν» είναι αυτή του Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ που δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και του Κουμορτζί που μπορεί να εμφανιστεί και σαν μια επικοινωνιακή νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Τέλος στη λίστα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς υπάρχουν αρκετά ονόματα. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν αυτά του Ομπρανιάκ της Λιλ, του Ντιέγκο Κάστρο της Χιχόν, του Νεκούναμ και του Ορμπάιθ της Μπιλμπάο.
Πηγή:
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: