ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Τέλος ο Πατέρας!!!

Τέλος ο Πατέρας, την Πέμπτη... Πολέμης!

Οριστική η παραίτηση Πατέρα όπως προέκυψε από το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πλέον την Πέμπτη σε νέο συμβούλιο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος, με... προτεινόμενο τον Αδαμάντιο Πολέμη!
Λίγο πριν από τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε το έκτακτο και κομβικό ΔΣ συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο για 2η φορά μέσα σεμερικούς μήνες (η πρώτη τον περασμένο Μάιο) ο Νικόλας Πατέρας υπέβαλε την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο. Κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει με τη γραπτή δήλωση της Κυριακής και που… οριστικοποιήθηκε μετά και τα όσα τόνισε ο Ανδρέας Βγενόπουλος το πρωί της Δευτέρας περί αποχώρησής του από τα «κοινά του Παναθηναϊκού».
Ο Νικόλας Πατέρας ξεκαθάρισε πως μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο δίμηνο δεν συντρέχουν λόγοι για να παραμείνει στη θέση του προέδρου, για την οποία πρότεινε τον κ. Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος θα το σκεφτεί έως την Πέμπτη οπότε και θα γίνει το νέο ΔΣ από όπου θα προκύψει ο διάδοχός του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μία φορά έγινε πρόταση στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως εκ νέου αρνήθηκε.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: