ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κομινάκης: "Τιμή για Ολυμπιακό και Ελλάδα"

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του ""8ου αγώνα κατά της φτώχειας", κατά την οποία μίλησαν οι Σωκράτης Κομινάκης και Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως αυτή η φιλική αναμέτρηση, είναι τιμή τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την Ελλάδα, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης έκανε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο.
"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που επιλέχθηκε για αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο αγώνας να αναδείξει τις κινήσεις φιλανθρωπίας του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε την έννοια της προσφοράς, προσφέροντας βοήθεια. Το κομμάτι που αναλογεί στον Ολυμπιακό από τα έσοδα θα πάει στον σύλλογο 'Αργώ', αλλά και στα συσσίτια, ενόψει εορτών, της εκκλησίας του Πειραιά για τους άστεγους", δήλωσε ο Σωκράτης Κομινάκης.
Νικοπολίδης: "Καλούμε τον κόσμο να έρθει"
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο, αφού τα έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό: "Καλούμε τον κόσμο να έρθει γιατί είναι σημαντικός ο σκοπός. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από πλευράς θεάματος, αφού εκτός από παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος, θα εμφανιστούν και πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού των προηγούμενων χρόνων. Μέσα από τους αγώνες καλούμαστε να ανταποδώσουμε προς τον κόσμο που υποφέρει, την αγάπη που λαμβάνουμε".
"Καταπληκτική η προσφορά του Μαρινάκη"
Στην συνέντευξη Τύπου, υπήρχε και εκπρόσωπος του ΟΗΕ, η Αζιαλτε Ποντιέ, η οποία μίλησε με πολύ καλά λόγια για την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έγινε αμέσως αποδεχτεί από Ζιντάν και Ρονάλντο.
"Αποφασίσαμε να γίνει φέτος στην Ελλάδα, αν και είχαμε πολλές προσφορές, όμως η προσφορά του κ. Μαρινάκη ήταν καταπληκτική και ο Ζιντάν με τον Ρονάλντο πάντα ήθελαν να κάνουν κάτι στην Ελλάδα. Η προσφορά του κ. Μαρινάκη τους ενθουσίασε και είπαν αμέσως το 'ναι'.
Στην Γαλλία και στην Ισπανία είχαμε επαφές, αλλά έχει γίνει ήδη μία φορά στη Γαλλία και δύο στη Ισπανία. Έτσι, ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο σκέφτηκαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είπαν αμέσως το 'ναι' γιατί ήταν και πολύ καλή η προσφορά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε τέτοια ματς. Οι δύο τους έχουν γραφείο στην Ελλάδα και θα έρθουν πολλά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου", τόνισε η εκπρόσωπος του ΟΗΕ.
"Ευχαριστούμε τον Μαρινάκη και την ΠΑΕ"
Τέλος, η πρόεδρος του ιδρύματος "Αργώ", δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που μας συμπεριέλαβε στα ιδρύματα κατά της φτώχειας. Είμαστε ένα ίδρυμα από μητέρες ναυτικών με παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τις μητέρες που ήταν αποκλεισμένες από την εργασία και θέλαμε να κοινωνικοποιήσουμε τα παιδιά μας που έχουν προβλήματα. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με έρευνες το 10% είναι άτομα με ειδικές ανάγκες. Ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη και την ΠΑΕ για όλα αυτά. Στόχος μας να συνεχίσουμε και να παίρνουμε θάρρος από τη συμπαράσταση του κόσμου. Θέλω να ευχηθώ να μην υπάρχει φτώχεια και να ζήσουμε όλοι καλύτερα".
http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: