ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

«Άγκυρα» στο λιμάνι…Τοροσίδης και Αβραάμ!!!


Ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους στον Ολυμπιακό Τοροσίδης και Αβραάμ!!!

Η επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να δημιουργήσουν μία ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο, είναι δεδομένη. Στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν τσεκάρει νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αργά ή γρήγορα θα γίνουν οι καθοριστικές επαφές για την μεταγραφή τους στον σύλλογο.
Παράλληλα, οι διοικούντες των Πειραιωτών σκοπεύουν να «δέσουν» στο λιμάνι δύο κορυφαίους Έλληνες άσους, τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβράαμ Παπαδόπουλο, ως επιβράβευση για την προσφορά τους στον σύλλογο αλλά και για να είναι κατοχυρωμένος ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που έρθει πρόταση από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λοιπόν σκοπεύουν να καλέσουν σύντομα τους δύο ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσουν με πολυετή συμβόλαια.
Η περίπτωση του Αβράαμ επείγει, αφού ο Έλληνας αμυντικός σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναμένεται να του κάνει αύξηση στις αποδοχές του αλλά και να θέσει ένα συγκεκριμένο ποσό αποδέσμευσης.
Παράλληλα, το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη δεν «καίει» τόσο τη διοίκηση των Πειραιωτών, αφού ανανεώθηκε πέρυσι και λήγει το 2013. Έχει τοποθετηθεί ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκ. ευρώ και στο νέο του συμβόλαιο, αναμένεται να αυξηθεί, αφού ο «Τόρο» είναι περιζήτητος και η αξία του συνεχώς ανεβαίνει.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: