ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η αθλήτρια Ελένη Τζήκα, της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών στην ΑΕΚ - Διαβάστε τι λέει η ίδια....

Ανακοινώθηκαν στις 9- 12-2010 επίσημα από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ οι μεταγραφές των αθλητών –ιών του στίβου. Ανάμεσα τους και το όνομα της αθλήτριας των συνθέτων αγωνισμάτων της Γ.Ε. Γρεβενών Τζήκας Ελένης, από το Σύλλογο των Γρεβενών στην Α.Ε.Κ. Η αθλήτρια... αγωνιζόταν για το σύλλογο της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών από το 2000 έως και σήμερα και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το ταλέντο, τις φυσικές ικανότητες και το δυναμικό της χαρακτήρα.
Κέρδισε συνολικά είκοσι ένα (21) Πανελλήνια μετάλλια, δύο (2) βαλκανικά, μία δέκατη (10η ) θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στη σφαιροβολία και πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα.
Με τις παραπάνω επιτυχίες της κέντρισε το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων των Αθηνών (όπου βρέθηκε λόγου σπουδών στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Πειραιά) και κατόπιν επιθυμίας για την καλύτερη εξέλιξή της, υπέγραψε με τη σύμφωνη γνώμη της Γ.Ε. Γρεβενών με την ομάδα της Α.Ε.Κ.
Σε ώριμη αγωνιστική πλέον φάση καλείται να πετύχει μεγαλύτερους στόχους για τη νέα της ομάδα αλλά και την Εθνική Ελλάδος και να ανταπεξέλθει αγωνιστικά σε όλες τις υποχρεώσεις.
Μέσα από αυτή την νέα της προσπάθεια της ευχόμαστε υγεία, μαζί με πολλές μεγάλες επιτυχίες στον αθλητικό αλλά και στον προσωπικό στίβο.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μπασδέκης Χρήστος

Ελένη Τζήκα:«Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή»
Η Ελένη Τζήκα είναι πλέον η πρωταθλήτρια της ΑΕΚ στο έπταθλο. Μια κατηγορία στην οποία η Ένωση χρειαζόταν ενίσχυση και με την προσθήκη της 20χρονης έκανε την καλύτερη επιλογή. Από τα Γρεβενά στην ΑΕΚ η νεαρή έκανε το μεγάλο της βήμα και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενη για αυτό. Πόσο μάλλον στη νέα της ομάδας συνάντησε μια οικογένεια. «Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Ήρθα σε μια οικογένεια και αυτό βοηθάει κάθε αθλητή. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε λέγοντας για τη νέα της ομάδας: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ο κάθε αθλητής θα ήθελε να ανήκει σε αυτήν. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τον τρόπο τους και θέλω από δω και πέρα με την σειρά μου να τους δικαιώσω μέσα από τη δουλειά μου».
«Να κερδίσω το Πανελλήνιο»
Η Ελένη Τζήκα έχει μάθει από μικρή να κάνει πρωταθλητισμό και αυτό ήταν άλλωστε και αυτό που την έφερε στην ΑΕΚ. Πάντα στοχεύει ψηλά και αυτό θέλει να κάνει και τώρα. Να κατακτήσει με την Ένωση την πρώτη θέση: «Στόχος μου είναι να κερδίσω το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων και για αυτό προετοιμάζομαι. Θέλω να πιάσω το όριο για το Πανευρωπαϊκό. Μια νέα χρονιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχω πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά και θέλω να φέρω επιτυχίες και με τη νέα μου ομάδα». Η προπονήτρια μου είναι η Δέσποινα Πάκου με την οποία έχω πολύ καλή συνεργασία, με βοηθάει πολύ και θα ήθελα να την ευχαριστήσω». 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: