ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Μεγαλέξανδρος: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ. του Κολυμβητικού Συλλόγου Γρεβενών Μεγαλέξανδρος  καταγγέλλει την απαράδεκτη κίνηση του αθλητικού κέντρου και του Δημάρχου Γρεβενών  για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 χωρίς καμιά προειδοποίηση προς των σύλλογο μας παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο κανονικά μέχρι το τέλος τις θητείας αυτής τις δημοτικής αρχής.
Για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι κλείνουν έναν αθλητικό χώρο αυτών του κολυμβητηρίου χωρίς καμία ενημέρωση , χωρίς καμία προειδοποίηση προς των έναν και μοναδικό σύλλογο που έχει αυτήν την στιγμή η πόλη των Γρεβενών , που έχει στην δύναμη του  350 αθλητές.
Καλούμε τον Δήμαρχο Γρεβενών να ανοίξει από την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 το κολυμβητήριο τις πόλης , ώστε να μην χαθούν οι κόποι  των αθλητών που τα τελευταία χρόνια διακρίνονται σε Πανελλήνιο επίπεδο , κάνοντας γνωστό των Νομό Γρεβενών σε όλη την Ελλάδα , και όλους εμάς υπερήφανους για τα δικά μας παιδιά που διακρίνονται τόσο σε επίπεδο πανελλήνιο αλλά και σε επίπεδο περιφερειακό με τις διακρίσεις τους.


 Κοινοποίηση: Δημαρχο Γρεβενων κ. Νουτσο Γεωργιο
                          Βουλευτής Γρεβενών κ. Χανταβα Αθανασιο
                          Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσιδη Δημοσθενη
                          Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Για τον Α.Σ. Γρεβενών Μεγαλέξανδρος
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Α.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΠΟΛΟ
13ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 29 Γρεβενά –Τ.Κ. 51 100
Αρ. πρωτ.:80
Τηλέφωνο: 6932423923

Δεν υπάρχουν σχόλια: