ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όλα για την πρόκριση από τον ΠΑΟΚ!!!

Θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή τους ήττα για το κύπελλο!

Με Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη σε σχηματισμό 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα για το Κύπελλο στις 15:30 τον ΠΑΣ Γιαννινα.
Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν ξέχασε το περσινό ταπεινωτικό αποκλεισμό από το κύπελλο από την ομάδα των Ιωαννίνων. Αύριο (22/12) ο Δικέφαλος έχει ευκαιρία να πάρει το «αίμα» του πίσω και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Μάκης Χάβος δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτη (21/12) τη διάταξη 4-4-2 και, όπως φάνηκε, σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη.
Οι υπόλοιπες 9 θέσεις
O Κώστας Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα παίξουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σακελλαρίου. Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τον Βιεϊρίνια στα δεξιά, τον Κριστιάνο στα αριστερά και τους Γκαρσία και Φωτάκη στον άξονα.
«Λίφτινγκ» στην αποστολή
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Γεωργίου, ενώ τη θέση του Κρέσιτς πήρε ο νεαρός Κουτζαβασίλης, ο οποίος μαζί με τον Πετρίσεβιτς είναι οι δύο νέοι που υποχρεούται να διαθέτει κάθε ομάδα στην 18άδα της, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ για το Κύπελλο. Οι 18 του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σακελλαρίου και Φωτάκης.
Απέμειναν 2.500 εισιτήρια
Τελευταίο παιχνίδι για το 2010 και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως έχουν απομείνει μόνο 2.500 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν την αυριανή ημέρα.
Συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή
Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής. Το θέμα των Αράβων υποψήφιων επενδυτών κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν οι δύο κορυφαίοι παράγοντες του ΠΑΟΚ.  Είναι γεγονός ότι υπήρξε σύγχυση από τις δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου του επενδυτικού ομίλου από το Κατάρ. Αυτό που διευκρινίστηκε είναι ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση με ανθρώπους του Ερασιτέχνη για κατασκευή νέου γηπέδου και ουδέποτε δόθηκε η συναίνεση από αυτούς, δεδομένου ότι για το συγκεκριμένο θέμα αρμόδιο να αποφασίσει είναι μόνο το σώμα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Έδωσαν χαρά σε παιδιά
Ο Στέλιος  Μαλεζάς και ο Σωτήρης Μπαλάφας επισκέφθηκαν την Τρίτη (22/12) το πρωί το Νοσοκομείο Κατερίνης και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική.
Πηγή:
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: