ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τρίκαλα: Χτυπούσε τα κουδούνια και ζητούσε σεξ!!!

Μετά από πολλά πάθη και περιπέτειες που πέρασε στην ερωτική του ζωή, ένας 25χρονος από τα Τρίκαλα, βρήκε επιτέλους το ταίρι του. Βρήκε ένα θηλυκό άξιο, υπομονετικό, γλυκό σαν καραμέλα και ατίθασο σαν άτι ανεξημέρωτο. Αυτή η σχέση που σύναψε τον  συγκίνησε βαθιά, έκανε την καρδιά του να χτυπάει σαν τρελή, 24 ώρες το 24ωρο, σαν κολλημένος βομβητής, σαν το αρκουδάκι της Duracell που συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει…
Οι μήνες περνούσαν αλλά αυτός ήταν στον κόσμο του. Δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο απ’ το να βρίσκεται συνεχώς με την αγαπημένη του. Δουλειά, οικογένεια, παρέες, όλα ήρθαν σε δεύτερη μοίρα για τον ερωτοχτυπημένο νεανία μας. Ώσπου μια μαύρη μέρα(ψεύτη ντουνιά), η κοπέλα τον εγκατέλειψε. Έτσι ξαφνικά και χωρίς καμιά προειδοποίηση η(…ας πούμε) Μαρία έφυγε για πάντα από τη ζωή του, αφήνοντας τον μόνο να αντιμετωπίσει την ανάλγητη πραγματικότητα.
Ο νεαρός έπνιξε για καιρό τον πόνο του στα ποτά και τραγούδησε εκατό φορές το «Goodbye My Lover», αλλά μάταια. Ο πόνος ήταν βαθύς, σπαρακτικός, ανείπωτος. Και τότε, ένα μεσημέρι που τα είχε τσούξει γερά και δεν έβλεπε μπροστά του απ’ το μεθύσι, αποφάσισε να βγει στους δρόμους της πόλης και να ψάξει για την αγαπημένη του. Σε κάθε πολυκατοικία που έφτανε, χτυπούσε τα κουδούνια και μόλις άκουγε γυναικεία φωνή, την καλούσε με το όνομα Εκείνης και της ζητούσε για ακόμη μία φορά να παραδοθεί στον έρωτα του τον άσβεστο.
Αυτή η διαδικασία συνεχίστηκε σε αρκετές πολυκατοικίες των Τρικάλων και με αρκετές γυναίκες, ώσπου δύο από αυτές, που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το δράμα του νεαρού, κάλεσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό. Κατηγόρησαν μάλιστα τον 25χρονο για σεξουαλική παρενόχληση. Φήμες πάντως θέλουν το νεαρό, αφού γλίτωσε από τη δαγκάνα του νόμου, να συνεχίζει την περιπλάνηση του στην έρημη πόλη, ψάχνοντας ακόμη Εκείνη που το όνομα της είναι…Αγάπη!
Ή αυτό, ή ένας τρελός στα Τρίκαλα που τον είχε χτυπήσει η…αγ@%*μια στο κεφάλι βγήκε σεργιάνι και ζητούσε από άγνωστες γυναίκες να του κάτσουν. Η αστυνομία ερευνά πια την υπόθεση…
http://www.derby.gr/gossip/33808-ithele-sex-epeigontos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: