ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ποιό είναι το μέλλον του Κολυμβητηρίου Γρεβενών;

Φωτογραφία από παλιές εκδηλώσεις

 Δύο συσκέψεις 'χθές από τον Δήμαρχο Γρεβενών για εξεύρεση λύσης...

Το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γρεβενών συζήτησε αναλυτικά ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος σε δύο συσκέψεις στο Δημαρχείο Γρεβενών τη Δευτέρα 20-12-2010 με εκπροσώπους του Κολυμβητικού Συλλόγου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαθητές και τους γονείς τους καθώς και τους... εργαζομένους στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου.
Το Κολυμβητήριο ανέστειλε τη λειτουργία του στις 19-12-2010 αντί της 23-12-2010, αφού δεν υπήρξε η αναγκαία εξεύρεση προμηθευτή καυσίμων.
Ας σημειωθεί πως και οι προμηθευτές προπληρώνουν την παροχή υγρών καυσίμων και θα χρειαζόταν άμεσα το ποσό των 20.000 ευρώ.
Η Δημοτική Αρχή κατόρθωσε τα τέσσερα χρόνια αυτά να κρατήσει το Κολυμβητήριο ανοικτό χωρίς κανένα κώλυμα.
Είναι δε αξιοσημείωτο πως το πετρέλαιο που χρειάζεται ημερησίως το Κολυμβητήριο είναι 1200-1500 λίτρα.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών τόνισε τη θέληση του να βρεθεί μια λύση παρά τη δεινή οικονομική συγκυρία και υπογράμμισε πως θα έχει συνέχεια ανοικτή την δίοδο επικοινωνίας με όλους όσους τους αφορά το πρόβλημα αυτό.
Θα συνεχίσει δε την προσπάθειά εξεύρεσης λύσης άμεσα, παρά την δεινή οικονομική θέση και του Αθλητικού Κέντρου που έχει κτυπηθεί από την δραματική περικοπή (κατά 50.000 ευρώ) των κρατικών επιδοτήσεων.
Κλείνοντας ο Δήμαρχος για μια ακόμη φορά ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην απρόσκοπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει περισσότερα εφόδια στα χέρια της για την επίλυση του θέματος.
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1oν ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1200-1500ευρω.!!!!!!!!!!!!ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ?????ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ!!!!!!!ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ......ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ????ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΙΣ 18/12/2010 ΚΑΙ 19,ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΡΑ ΚΑΙ 8ΕΡΜΑΝΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΡΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.....ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ!!!!!!!!!!!ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ 1200-1500 ευρω ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ!!!!ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ???