ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες!!!

Με την επιστροφή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην Αθήνα (την προσεχή Τετάρτη) και τη νέα συνάντηση που θα έχει με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας θα δρομολογηθούν και οι εξελίξεις όσον αφορά το «πράσινο» ρόστερ, καθώς από την έκθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα προκύψουν και οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον Ιανουάριο (στο πλαίσιο και μιας πρώτης μείωσης του μπάτζετ) θα αδειάσουν έως και τέσσερις θέσεις από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού». Ο Φερέιρα, άλλωστε, θέλησε σε αυτές τις πέντε εβδομάδες που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος, δίνοντας ευκαιρίες σε όλους, αφενός για να τσεκάρει την ποιότητά τους και αφετέρου να δει σε ποιους μπορεί να βασιστεί για τη συνέχεια.
Σε πρώτη φάση οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλες, καθώς βρισκόμαστε μεσούσης της περιόδου και δεν μπορούν να γίνουν σαρωτικές κινήσεις. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο 64χρονος τεχνικός έχει δει αυτά που θέλει και έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις, για τις οποίες έχει ήδη δώσει μια πρώτη ιδέα στην αρχική κουβέντα που έκανε με τους Αντωνίου και Φρέιτας την περασμένη Τετάρτη πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πλέον «αδύναμοι» κρίκοι στο ρόστερ και βασικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση δείχνουν να είναι οι Λουίς Γκαρσία, Νταμιέν Πλεσί και Ντάνιελ Φερνάντες. Ο πρώτος, αν και έχει παίξει στην πλειοψηφία των φετινών αγώνων του Παναθηναϊκού, δεν έχει μπορέσει να πλησιάσει τα υψηλά στάνταρ που επιθυμούσαν οι «πράσινοι».
Και μολονότι το συμβόλαιό του είναι ούτως ή άλλως μονοετές, είναι πολύ πιθανόν να ειδοποιηθεί για να λύσει από τώρα τη συνεργασία του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως το όνομά του συμπεριλήφθηκε και στη λίστα που έδωσαν προ ημερών οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» με τα πιθανά ανταλλάγματα για τον Κουμορτζί.
Ο δε Φερνάντες δεν μπόρεσε να «πείσει» αυτούς τους πρώτους έξι μήνες και θα επιστρέψει στην Μπόχουμ όπου και ανήκει, ενώ ο Πλεσί θα δοθεί πιθανότατα δανεικός σε ομάδα της Super League για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το θέμα και του Γιούρκα Σεϊταρίδη, για τον οποίο ο Φερέιρα δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες, ενώ σοβαρή πιθανότητα να δοθεί δανεικός έχει και ο Δημούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: