ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Υπογράφηκε η απόφαση για πρόσθετη διάθεση χρηματικού ποσού στους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και Λεωφορείων του Ν. Γρεβενών.

Λόγω τεχνικού προβλήματος, η αποστολή των δελτίων τύπου του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα γίνεται προσωρινά απο το συγκεκριμένο e-mail.
Υπογράφηκε στις 9-12-2010  από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη η Υπουργική απόφαση για πρόσθετη διάθεση ποσού 400.000 €. προς την Ν. Α. Γρεβενών για κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών παρελθόντων ετών.
Όπως είναι γνωστό  με προηγούμενη Υπουργική απόφαση είχε διατεθεί στη Ν.Α Γρεβενών το ποσό των 419.000 €, που αφορούσε πληρωμές οφειλών μέχρι τις 31-12-2009. Το εν λόγω ποσό ήταν μικρό και οφείλονταν σε εσφαλμένη  αναφορά των οφειλών από τις Υπηρεσίες της Ν.Α Γρεβενών.
Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, με επιστολή που απέστειλε στις 20-10-2010 προς τους Υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών, ζήτησε την αποκατάσταση της αδικίας  σε βάρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και λεωφορείων ΚΤΕΛ των Γρεβενών.
Η ικανοποίηση του αιτήματος του Βουλευτή εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, δεδομένου ότι είχε διατεθεί  όλο το ποσό που περιελάμβανε ο προϋπολογισμός  του 2010  για μεταφορές μαθητών  και μετά από έντονες πιέσεις του κ. Χαντάβα, ο Υφυπουργός αναγκάστηκε να περικόψει δαπάνες των Υπηρεσιών του Υπουργείου του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: