ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επίσημη πρόταση για Σάντσεζ!!!


Η μάχη του Θρύλου για τον άσσο της Βαλενσιέν!

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσεζ της Βαλενσιέν και προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση της γαλλικής ομάδας μαζί με την βοήθεια του μάνατζερ του παίκτη.
Η ομάδα του ζητάει ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ωστόσο η διαφορά μπορεί να καλυφθεί με την βοήθεια και του μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Μονγκέ, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν και από τις περιπτώσεις του Νενέ και του Εντιαγέ.
Ο Μονγκέ δήλωσε: «Ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται. Γνωρίζω ότι ενδιαφέρεται και ο παίκτης. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Κερδίζει τίτλους και συμμετέχει στην Ευρώπη και κυρίως στο Champions League. Ξέρουμε πολλά για την ομάδα, πάρα πολλά. Είναι ελκυστική μια τέτοια προοπτική για τον παίκτη μου. Τα πράγματα, όμως δεν είναι απλά γιατί δεν έχουν να κάνουν μόνο με εμάς και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει και η ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ο Κάρλος ακόμα. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Δεν είναι μόνο η δική μας επιλογή. Δεν είναι για παράδειγμα σαν την περίπτωση του Πενετό που λήγει το συμβόλαιο του. Από την άλλη και η Βαλενσιέν ξέρω πολύ καλά ότι θα ήθελε να τον κρατήσει, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.»
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: