ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αλβανός βοσκός πήγε να χειρουργήσει ως πτυχιούχος γιατρός σε Ελληνικό νοσοκομείο...

Ένας Αλβανός που ασκούσε το επάγγελμα του βοσκού στη δική του πατρίδα, προμηθεύτηκε έναντι αμοιβής φυσικά, πλαστογραφημένο πτυχίο ιατρικής σχολής της Αλβανίας και μετά από κάποια χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και αφού έμαθε την ελληνική γλώσσα, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει.
Πήγε να πιάσει δουλειά στο Αττικό νοσοκομείο, (δε γνωρίζω με τι είδους σύμβαση ή αν έκανε ειδικότητα ) προσποιήθηκε πρόβλημα σο χέρι του και γι αυτό το λόγο δε μπορούσε να ….χειρουργεί!!!!
Ζήτησε να ασκήσει βοηθητικές εργασίες.
Τον πρόδωσε ένας άλλος Αλβανός που είχε προηγούμενα μαζί του.
Έχω την εξής απορία: Με ποια κριτήρια προσέλαβε Αλβανό ένα κρατικό ελληνικό νοσοκομείο, ειδικά όταν είναι άνεργοι τόσοι Έλληνες γιατροί;
Όλοι ξέρουν ότι στην Αλβανία μπορείς να προμηθευτείς τα πάντα αν διαθέτεις χρήμα. Γνωστή άλλωστε είναι και η φράση:
« Οι Αλβανοί σκοτώνουν τη μάνα τους για ένα πενηντάρικο».
Παλαιότερα ήξερα κάποια Αλβανίδα που μου είπε ότι το πτυχίο λογιστού το είχε αγοράσει ενώ δεν είχε ιδέα από λογιστικά. Μια άλλη είχε αγοράσει πτυχίο νηπιοβρεφοκόμου για να προσπαθήσει να βρει δουλειά σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό.
Γνωστό επίσης είναι τώρα πια το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός Αλβανών έχουν πλαστά χαρτιά Βορειοηπειρωτών, ενώ είναι Αλβανοί, για να έχουν την κάρτα ομογενούς με όλα τα ευεργετήματα.
Αλλά όχι και γιατρός με πλαστογραφημένο πτυχίο και να μην έχεις ιδέα από ιατρική αφού είσαι κτηνοτρόφος να παίρνεις και ανθρώπινες ζωές στο λαιμό σου!!!!!
Φαίνεται ότι η αλόγιστη απόφαση του Πασόκ να δώσει ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες με όλα τα υπόλοιπα ευεργετήματα που συνακολουθούν, όπως διορισμούς στο δημόσιο, θα μας φέρει πολλά δεινά αφού, όπως φαίνεται, δεν ελέγχουν τα χαρτιά που προσκομίζουν ειδικά από μια διεφθαρμένη χώρα σαν την Αλβανία που ως γνωστόν αγοράζεις ό,τι θέλεις αρκεί να έχεις χρήματα.

http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_6950.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: