ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!!!

Δυνατές ομάδες στην κλήρωση του Europa League

Αύριο γίνεται η κλήρωση για τους 32 του Europa League και σας παρουσιάζουμε τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ, αντίπαλοι που θα είναι οι ίδιοι για ΑΕΚ και Άρη σε περίπτωση που προκριθούν!
Έχουν γίνει γνωστές οι 14 από τις 15 πιθανές αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Εκκρεμεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον πρώτο όμιλο, μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λεχ Πόζναν.
Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με μία από τις ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους (εκτός της Βιγιαρεάλ), αλλά και τις τέσσερις καλύτερες τρίτες του Champions League.
Με τις ίδιες ομάδας θα κληρωθούν ΑΕΚ και Άρης, έτσι και προκριθούν:
Σπαρτάκ Μόσχας, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μπράγκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Άγιαξ, Τβέντε, Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη (Γερμανία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Τι θέλει ο ΠΑΟΚ
Μπράγκα, Άγιαξ και Ντιναμό Κιέβου ήταν πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και στα προκριματικά του Champions League, όπου τελικά έπαιξε με τον Άγιαξ! Μια καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ θα ήταν η Μπράγκα που δεν αποτελεί φόβητρο και δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά και η παραπαίουσα την φετινή χρονιά Στουτγκάρδη, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η αποφυγή του υποβιβασμού στην Γερμανία.
Επίσης οι ρωσικές ομάδες, μπορεί να είναι δυνατές, αλλά το Φεβρουάριο δεν θα έχουν αγώνες στα πόδια τους, λόγω του γεγονότος ότι δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα τους, κάτι που ισχύει και με την Ντιναμό Κιέβου.
Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυνατές και σε φουλ φόρμα, καθώς πρωταγωνιστούν στις χώρες τους, με εξαίρεση την Λίβερπουλ, που είναι όμως πάντα Λίβερπουλ!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: