ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Europa League!

Όμιλοι ήταν και… πάνεΜε δώδεκα αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Europa League οι οποίες θα διεξαχθούν σε δύο δόσεις (οι πρώτες έξι θα αρχίσουν στις 20.00 ώρα Ελλάδας και οι υπόλοιπες στις 22.05) και το ενδιαφέρον για την έκβαση των αποτελεσμάτων είναι μεγάλο σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Στη μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στην αυριανή κλήρωση της Νιον και οι ΑΕΚ και Άρης.

Πιο αναλυτικά ξεκινώντας από τον 1ο όμιλο η ήδη προκριμένη Λεχ Πόζναν θα αντιμετωπίσει στην Αυστρία την αδιάφορη Σάλτσμπουργκ, την ώρα που στο Τορίνο θα γίνει ένα ματς μεταξύ μεγάλων ομάδων. Η Γιουβέντους θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι θέλοντας να αποδείξει πως δεν άξιζε τον αποκλεισμό από τους Πολωνούς. Στον 2ο όμιλο, ο Άρης θα υποδεχτεί τη Ρόζενμποργκ με στόχο να φέρει καλύτερο ή ίσο αποτέλεσμα με την Ατλέτικο που θα κοντραριστεί στο Λεβερκούζεν με τους Γερμανούς ώστε να να βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης!
Τα βλέμματα στον 3ο όμιλο συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση Λιλ-Γκεντ όπου οι Γάλλοι με νίκη θα προσπεράσουν τους Βέλγους και θα τους «κλέψουν» τη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την σίγουρα πρώτη Σπόρτινγκ που θα αγωνιστεί στη Βουλγαρία με την αδιάφορη Λέφσκι Σόφιας. Στη συνέχεια περνάμε στο 7ο γκρουπ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την αδιάφορη Ζενίτ με την «Ένωση» να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά μπροστά από την Άντερλεχτ, με τους Βέλγους να δοκιμάζονται στο Σπλιτ με τη Χάιντουκ.

Κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στον 8ο όμιλο, όπου τα… εισιτήρια των «32» πήραν η Στουτγκάρδη που υποδέχεται την Οντένσε και η Ελβετική Γιανγκ Μπόις που θα κοντραριστεί με τη Χετάφε στην Ισπανία. Τέλος, στον 9ο όμιλο η ήδη αποκλεισμένη Σαμπτόρια θα αντιμετωπίσει στη Γένοβα την Ντέμπρετσεν και την ίδια ώρα στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν θα παίξει με την Μέταλιστ σε έναν αγώνα μεταξύ των ομάδων που έχουν προκριθεί!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: