ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Master Chef»,..Μεγάλος νικητής ο Άκης!!! Σε έναν τελικό που «έσπασαν» καρδιές!!!

Σε μία αναμέτρηση επιτομή του «γκραν γκινιόλ» που κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, ο 26χρονος Άκης κέρδισε τον τίτλο του πρώτου έλληνα «Master Chef», καθώς κατάφερε να κόψει πρώτος το «νήμα» στην τελευταία στροφή του μαγειρικού μαραθωνίου. Τα δύο φιλαράκια, ο Άκης και ο Μιχάλης, έπιασαν μαχαίρια και κουτάλες και ρίχτηκαν στη μεγάλη μάχη, σε ένα «χορταστικό» τελικό, δίωρης διάρκειας, με σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το αποτέλεσμα της μονομαχίας παραπέμπει σε… αγώνα μπάσκετ αφού το σκορ έληξε 64-63 υπέρ του Άκη. Οι δύο φιναλίστ αναμετρήθηκαν συνολικά σε τρεις δοκιμασίες.
Στην πρώτη έπρεπε να βρουν ποια υλικά περιείχε μια σούπα φασολιών, με αποκλειστικό «όπλο» τη γεύση τους.Στη δεύτερη δοκιμασία- το τεστ δημιουργικότητας- οι παίχτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο με βασικό υλικό το μοσχάρι. Το τρίτο και τελευταίο τεστ περιελάμβανε την παρασκευή ενός γλυκού.
Ύστερα από τρεις μήνες ασταμάτητου μαγειρέματος, ο Άκης κατέφερε να κερδίσει τον τίτλο και να γίνει κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: