ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι φιναλίστ του «Master Chef» ανοίγουν τα χαρτιά τους!!!


Μιλούν για το παιχνίδι, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια!!!

Πριν λίγες μέρες το «Master Chef» έφτασε στο τέλος του, ωστόσο τόσο ο νικητής του ριάλιτι, Άκης Πετρετζίκης, όσο και ο δεύτερος φιναλίστ, Μιχάλης Καλαβρυνός, συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση.
Σε συνέντευξή τους στο «Βήμα της Κυριακής» μιλούν για το παιχνίδι μαγειρικής, τους κριτές, αλλά και τα επόμενα σχέδιά τους.
«Ακούγοντας τη φράση “Ακη, είσαι ο πρώτος έλληνας Μaster Chef” χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Προτού γίνει αυτή η εκπομπή δεν διακρίθηκε κάποιος μαγειρικά στην Ελλάδα. Μπορείτε να έρθετε στη θέση μου; Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις αυτό που νιώθω. Οι ορμόνες μου άγγιξαν το όριο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω χάσει τον ύπνο μου» εξομολογείται ο Ακης Πετρετζίκης μιλώντας για το τελικό του παιχνιδιού.
Στην ίδια ερώτηση ο Μιχάλης απαντά πιο συγκρατημένα, αλλά εξίσου με ενθουσιασμό. «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον δρόμο. Μας ξέρουν όλοι, ακόμη και στην Ερμού μάς σταματούσαν οι πάντες! Δεν ένιωσα στεναχώρια ούτε αδικία που ήλθα δεύτερος. Πήγα καλά στη μαγειρική και χαίρομαι για αυτό. Ο δεύτερος μπορεί να μην παίρνει κάτι χειροπιαστό, αλλά αυτά που πήρα εγώ σε ένα τρίμηνο δεν τα πήρα σε δύο χρόνια από τη σχολή μου».
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους κριτές, οι φιναλίστ απαντούν. Ο νικητής ξεχωρίζει «τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο». Ο Μιχάλης δεν κάνει διακρίσεις: «Ο Λαζάρου είναι τεράστια φυσιογνωμία, έχει πολύ γέλιο, οι ατάκες του δεν υπάρχουν! Τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Ο Σκαρμούτσος στην αρχή σε τρομάζει αλλά ήταν ο πιο καλός από όλους, ενώ ο Γιάννης Λουκάκος για μένα ήταν ο πιο αυστηρός και ο πιο δίκαιος. Ό,τι πει ο Λουκάκος είναι νόμος».
Ο Μιχάλης δηλώνει ότι τα άμεσα σχέδιά του είναι να ανοίξει εστιατόριο στην Πτολεμαΐδα, όπου και διαμένει, ενώ ο Άκης εξομολογείται ότι θα τον ενδιέφερε να εργαστεί σε κάποιο εστιατόριο ως σεφ για να αποφύγει το μάνατζμεντ στην παρούσα φάση. Τέλος, οι δυο τους έχουν ήδη συνεννοηθεί για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους στην Ισπανία, ενώ επιβεβαιώνουν και οι δυο ότι το χρηματικό έπαθλο θα διαιρεθεί στα δυο.

1 σχόλιο:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ *★ 。*
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛..♥ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2011♥
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____ ˛* ˛**★* 。*˛.*.★*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *.*