ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Από Nova και ΣΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ την Τρίτη!!!

Με μήνυμά του ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στους διοργανωτές του «8ου αγώνα κατά της φτώχειας», ενώ τάθηκε στη σημασία διεξαγωγής τέτοιων αναμετρήσεων, όπως αυτός της Τρίτης, που θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Η Nova και ο ΣΚΑΙ, όπως μετέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα μεταδώσουν την αναμέτρηση.
«Ο αγώνας κατά της φτώχειας είναι μία μοναδική ευκαιρία για να τραβήξουμε τα βλέμματα του κόσμου πάνω στο αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, που έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση της φτώχειας παγκοσμίως. Φέτος τα χρήματα θα δοθούν στα εκατομμύρια των ανθρώπων που επλήγησαν από το σεισμό στην Αϊτή και από τις πλημύρες στο Πακιστάν. Από όλα τα αθλήματα, ίσως μόνο το ποδόσφαιρο χάρη στην παγκόσμια απήχηση και τους απλούς κανόνες fair play που το διέπουν μπορεί να ενώσει τον κόσμο με αυτόν τον τρόπο και να προκαλέσει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τέτοια ζητήματα. Στέλνω την υποστήριξή μου σε όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των πρέσβεων καλής θέλησης Ρονάλντο και Ζιντάν, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών»», ανέφερε στο μήνυμά του ο Μισέλ Πλατινί.

Αλληλέγγυοι στη σημαντική αυτή διοργάνωση είναι και οι Έλληνες βουλευτές απ' όλα τα κόμματα, όπως φανέρωσαν απ' τις δηλώσεις τους την Τετάρτη, στο περιθώριο της καθιερωμένης συνάντησής τους στο κλειστό της Καλλιθέας, όπου παίζουν μπάσκετ. «Είναι δύσκολες μέρες και ειδικά το νότιο μέρος της Ευρώπης κλυδωνίζεται. Οι Ρονάλντο και Ζιντάν αυτό που έκαναν για να γίνουν πρέσβεις καλής θέλησης είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γιατί πρόκειται για δυο πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και αποδεικνύουν πως ο αθλητισμός φτιάχνει ψυχές. Είναι τιμητικό που για το συγκεκριμένο παιχνίδι επιλέχθηκε μια ελληνική ομάδα.

»Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και το γεγονός ότι τα τελευταία 14 χρόνια έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα είναι κάτι που το έλαβαν υπόψη», τόνισε ο βουλευτής ΝΔ και τέως υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη να προσθέτει: «Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των φίλων Ζιντάν-Ρονάλντο, διότι ουσιαστική βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν έρχεται στέλνοντας μετανάστες, αλλά βοηθώντας τον κόσμο που βρίσκεται εκεί να επιβιώσει, να έχει υποδομές και να παραμείνει στις πατρίδες του.

»Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή η πρωτοβουλία που ξεκινάει από τον αθλητισμό και κορυφώνεται με μια σειρά από δράσεις, πρέπει να ενισχυθεί και έτσι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της φτώχιας. Ένας αγώνας μπορεί να μην φτάνει, ωστόσο ευαισθητοποιεί τον κόσμο και ευαισθητοποιεί και τις πλούσιες χώρες για να βοηθήσουν τις φτωχές ώστε να μην έχουμε αυτές τις ανισότητες που υπάρχουν. Αυτός ο αγώνας δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και σε επίπεδο επιτυχιών, αλλά και επικοινωνίας. Είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και έπρεπε να προταθεί, γιατί έχει και τον περισσότερο κόσμο».

Παγκόσμιο ενδιαφέρον
Για πρώτη φορά ο «8ος αγώνας κατά της φτώχειας» θα μεταδοθεί από ΣΚΑΪ και Nova μαζί! Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο τηλεοπτικός σταθμός του Ρέντη και το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσουν απευθείας τη σπουδαία αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει κορυφαία δίκτυα απ’ όλο τον κόσμο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι και ένας ελεύθερης λήψης τηλεοπτικός σταθμός, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στηρίζοντας τόσο τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, όσο και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο ΣΚΑΪ και η NOVA θα μεταδώσουν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:15, τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» Φίλοι Ζιντάν, Ρονάλντο – All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μεταφέροντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι μεγάλοι παίκτες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, όχι μόνο σε κάθε γωνία της χώρας μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στην διεξαγωγή του κορυφαίου φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που έγινε ποτέ στη χώρα μας και οργανώνεται με τη συνεργασία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
Όλη η τηλεοπτική παραγωγή θα είναι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition)

Ήδη έχουν ζητήσει το τηλεοπτικό σήμα κανάλια από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Λατινική Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: