ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

O Κόουλμαν είναι ο νέος τεχνικός της Λάρισας!

Μπορεί να πέρασε τελικά από πολλά «κύματα» όμως θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη η επισημοποίηση της «σχέσης» ΑΕΛ και Κρίς Κόουλμαν, μετά και τις χθεσινές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ουαλίας, στον πάγκο της οποίας θα κάθεται από δω και πέρα ο Γκάρι Σπιντ.
Ουσιαστικά αυτό ήταν το ένα από τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστεί μέχρι να μετατραπεί η προφορική συμφωνία της ΑΕΛ με τον Ουαλό σε «επίσημα χαρτιά», αφού υπάρχει ένα ακόμη εμπόδιο, το συμβόλαιό του με την Κόβεντρι, για το οποίο ο ίδιος ο Κόουλμαν διαβεβαίωσε τον Κώστα Πηλαδάκη σε επικοινωνία που είχαν το πρωί της Τρίτης ότι θα έχει λυθεί ως και το βράδυ της ίδιας ημέρας (θα πρέπει να συνυπολογίζουμε βέβαια και τη διαφορά ώρας με την Αγγλία). Ο Ουαλός μάλιστα τεχνικός τόνισε στον κ. Πηλαδάκη ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί και άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει την ΑΕΛ με σκοπό να την βγάλει από την αγωνιστική της κρίση (με τη λαρισινή ομάδα να θέλει ως και την Πέμπτη να έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της).
Πως άνοιξε ο δρόμος
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας παρουσίασε τον Γκάρι Σπιντ ως αντικαταστάτη του Τζον Τόσακ στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Η παρουσίαση του 41χρονου προπονητή έγινε χθες το μεσημέρι και έγινε γνωστό ότι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων. Ο Σπιντ μετα την αποκάλυψη της ουαλικής ομοσπονδίας ότι ήταν η πρώτη επιλογή, ζήτησε και πήρε άδεια από την ομάδα του, την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, να αρχίσει τις συζητήσεις με την ομοσπονδία της Ουαλίας.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που είχε αγωνιστεί σε Λιντς, Έβερτον και Μπόλτον, δήλωσε σχετικά στην παρουσίαση του: «Είναι πολύ δύσκολο να απορρίψεις την ομοσπονδία της χώρας σου όταν σε καλεί. Είμαι πολύ περήφανος που μου ζητήθηκε να γίνω προπονητής της Εθνικής ομάδας». Ενώ για την αποχώρησή του από την Σέφιλντ δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ήμουν απογοητευμένος που έπρεπε να αφήσω την Σέφιλντ, καθώς νιώθω πως είχα ακόμα πολλά πράγματα να κάνω εκεί και ήμουν απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα, άλλα όταν σε ζητάει η πατρίδα σου είναι μία δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρεις και νομίζω ότι πήρα την σωστή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω εκεί, άλλα και για την συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των συζητήσεων».
Πηγή:
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: