ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

PAO: Πρόεδρος με ημερομηνία λήξης!!!

Το χρίσμα στον Γιάννη Βεκρή μέχρι την επόμενη Γ.Σ. των «πρασίνων»!

Ο Γιάννης Βεκρής επιβεβαίωσε πως θα είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι τη Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου. Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει αδιέξοδο, μεταγραφές μπορεί να γίνουν.
Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε στον Sentra 103,3:
Για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου: «Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ.».
Για το πώς θα κινηθεί εφόσον αναλάβει καθήκοντα: «Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».
Για το τι φταίει και για τις σχέσεις του με τους μετόχους: «Εγώ κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω».
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Ελπίζω στον β’ γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Έχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Έχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις ερχόμενες».
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα».
Για το αν τίθεται θέμα παραίτησης Αντωνίου: «Δε γνωρίζω αν θα παραιτηθεί ο Αντωνίου, δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου».
Για το αν Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όχι. Θα μπουν 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία στις 31/12. Για την επόμενη χρονιά δεν έχω μαντικές ικανότητες. Δεν έχω κάτι να πω επί τούτου».
Για το αν θα πωληθούν παίκτες:
«Για να πουληθεί κάποιος παίκτης πρέπει να έρθει προσφορά. Δεν τίθεται στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε πρόταση».
Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς: «Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω».
Πηγή:
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: