ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Super League: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Panionios asteras tripolis super league 
Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη Νέα Σμύρνη στο ντέρμπι των «ουραγών» της 15ης αγωνιστικής της Super League, αγώνας ο οποίο ήταν ο πρώτος εντός έδρας παιχνίδι του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των γηπεδούχων. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ξεχώρισε με την απόδοσή της με το τελικό σκορ να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.
Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση πιέζοντας αρκετά τους φιλοξενούμενους, απειλώντας μόλις στο 7’, αλλά το σουτ του Κοντοέ πήγε ψηλά άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το ρυθμό του παιχνιδιού στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και σε μία αντεπίθεση στο 27ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, αλλά ο Macho είπε όχι στο τετ α τετ με τον Arash. O Πανιώνιος προσπάθησε να απείλησε δύο φορές με τον Balaban, στο28’ το χλιαρό σουτ του Κροάτη δεν ανησύχησε τον Degra, ενώ στο 35’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστία του Αστέρα.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κυανέρυθροι» έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση. Πολλά φάουλ και από τις δύο ομάδες και φάσεις με το σταγονόμετρο. Στο 61΄σουτ του Rogerio πέρασε άουτ, ενώ στο 65’ o Γουνδουλάκης βρήκε τον Balaban μέσα στην περιοχή, ο οποίος ξεπέρασε τον αντίπαλό του, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Degra. O Αστέρας όσο περνούσε η ώρα ανεβάζει την πίεσή του με αποτέλεσμα να κλέψει πολλές μπάλες στη μεσαία γραμμή και να κρατήσει μακριά από την εστία του Degra τους γηπεδούχους. Στο 84’ ο Bastia προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Macho με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτύων του αυστριακού τερματοφύλακα. Στο 88’ ο Balaban βρέθηκε μέσα στην περιοχή από θέση πλάγια αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ αδύναμο, προκαλώντας τη δυσφορία στο κοινό του Πανιωνίου, οι οποίοι τον βρίζουν εν χορώ.
Σκόρερ:
Συνθέσεις:
Πανιώνιος:
Macho, Μανιάτης, Latka (75’ Okpako), Balaban, Kukec (58’ Σκούρτης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (67’ Varrault), Αναστασόπουλος, Κοντοές, Cocalic
Αστέρας Τρίπολης:
Degra, Φυτανίδης, Urribarri, Pulido, Orozco, Udoji, Λαδάκης, Bastia, Conceicao (70’ Kerr), Arash (46’ Carrera), Rogerio (83’ Φορτούνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: