ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα (video)

Το κρύο είναι τσουχτερό! Χιόνια και στην ΑττικήΗ χώρα στην κατάψυξη!!!

Το κρύο είναι τσουχτερό! Χιόνια και στην Αττική!

Ο χειμώνας επιτέλους ήρθε... Κατεβάστε από την ντουλάπα παλτό, γάντια σκούφους και κασκόλ γιατί ο καιρός δεν αστιεύεται.... Το κρύο είναι τσουχτερό!!!
Η μεταβολή ξεκίνησε από τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα με βροχές και τοπικές καταιγίδες ωστόσο από το βράδυ της Παρασκευής όλα θυμίζουν... παρομονές Χριστουγέννων!!!
Αττική:
Μάλιστα, αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά της Αττικής, αλλά και στα βόρεια προάστια. Το Σάββατο, ο χιονιάς δεν θα είναι τόσο έντονος, ωστόσο και πάλι αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά της Αττικής αλλά και στα βόρεια προάστια.
Που θα χιονίσει:
Στα χιονοδρομικά κέντρα που θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά φέτος, σημειώνονται θερμοκρασίες ρεκόρ: Στο Καϊμακτσαλάν, ο υδράργυρος έπεσε στους -13 βαθμούς Κελσίου, στο Φαλακρό στους -11, στη Βασιλίτσα στους -7, στα Πηγάδια στους-5, ενώ στον Παρνασσό και στην Αράχωβα στους -1.
Θυελλώδεις άνεμοι:
Εκτός από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις άνεμοι πνέουν και σε πολλά τμήματα της χώρας: Στις Κυκλάδες έχουμε αυτή την ώρα 7 μποφόρ, στη Θεσσαλονίκη και στο Καϊμακσταλάν  6, ενώ στην Αττική, οι άνεμοι πνέουν με 7μποφόρ στον οικισμό Νταού Πεντέλης, και με 6 στην Πάρνηθα.
Έκτακτα Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων:
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες στον Θερμαϊκό. Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων σε Κυλλήνη-Κεφαλλονιά, Κυλλήνη Ζάκυνθος και Λυξούρι-Αργοστόλι. Δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται και από Πάτρα-Ιόνια Νησιά , Βόλος-Σποράδες ,Πρίνου Καβάλας και Ηγουμενίτσα- Λευκίμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: