ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ένας νταμπλούχος για το «τριφύλλι»!!! (video)


Ο Γέντρισεκ παίζει με άνεση και στις τρεις θέσεις της επίθεσης!

Ο 24χρονος επιθετικός, γεννημένος στην Τρστένα της Σλοβακίας, ανήκει στη γερμανική ομάδα και θα δοθεί στους Πράσινους ως δανεικός, αφού δεν μπορεί να βρεθεί θέση στην ενδεκάδα όταν εκεί δεσπόζουν ο Ραούλ, ο Χούντελαρ και ο Φαρφάν. Ο Γέντρισεκ παίζει με άνεση και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά του αρέσει να αγωνίζεται ως φουνταριστός.
Μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του Γέντρισεκ και παρότι είναι μικρός, έχει πλούσια εμπειρία αφού έχει κατακτήσει ένα νταμπλ, ενώ έχει πάρει μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως, θα ξετυλίξουμε σιγά-σιγά το κουβάρι της ποδοσφαιρικής (και όχι μόνο) καριέρας του.
Τίτλοι και διακρίσεις από νωρίς
Ο διεθνής φορ έδειξε από πολύ νωρίς το ταλέντο του, καθώς σε ηλικία μόλις 18 ετών αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της χώρας του για τη σεζόν 2002-03 με τη φανέλα της Ρουζομπέροκ. Μάλιστα, από το 2003 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και έμεινε στα πάτρια εδάφη μέχρι το 2006. Έφυγε από τη χώρα του όταν ήταν 20 χρόνων και άφησε πίσω του «κληρονομιά» 30 γκολ σε 56 ματς. Επίσης, έφυγε ως νταμπλούχος και τη σεζόν 2005-06, όταν και ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 21 γκολ.
Το πρώτο μεγάλο βήμα
Το καλοκαίρι του 2006, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό με τη μεταγραφή του στο Ανόβερο. Δόθηκε στη γερμανική ομάδα δανεικός με οψιόν αγοράς και έκανε το ντεμπούτο του στις 9 Σεπτεμβρίου για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας όταν μπήκε αλλαγή στη νίκη (3-2) με τη Διναμό στη Δρέσδη.
Στην Μπουντεσλίγκα πήρε το βάπτισμα του πυρός λίγες μέρες αργότερα (23 Σεπτέμβρη) στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λεβερκούζεν, όταν και πάλι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Πάντως, δεν κατάφερε να βρει ποτέ θέση στη βασική ενδεκάδα. Η σεζόν τελείωσε με εννιά συμμετοχές και όλες ως αλλαγή.


Περισσότερα εδω: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/98171/enas-dablouhos-gia-to-trifulli/

Δεν υπάρχουν σχόλια: