ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Στην εντατική μετά από ατύχημα σε τηλεοπτική εκπομπή!! (video)

Σε κώμα βρίσκεται ένα νεαρός άνδρας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης σε τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF.
Η κατάσταση της υγείας του Σάμουελ Κοχ, φοιτητή 23 ετών, «είναι πιο κρίσιμη απ΄όσο φοβόμαστε», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο στον ιστότοπό του. 
Ο νεαρός άνδρας έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχενικό σπόνδυλο, σύμφωνα με τον διευθυντή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ντίσελντορφ Βόλφγκανγκ Ράμπ.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Κοχ προσπάθησε να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο, όμως χτύπησε στην οροφή του οχήματος με το κεφάλι του και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος πίσω από το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του.
Ο Κοχ συμμετείχε σε μία από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές της Γερμανίας με τίτλο «Στοιχηματίζω ότι...;» (Wetten, Dass...?), η οποία προβάλλεται σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Η εκπομπή διακόπηκε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα 29 χρόνια που μεταδίδεται.
Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Τόμας Γκότσαλκ και το μέλλον της είναι αμφίβολο, αφού πολλοί δημοσιογράφοι να ζητούν να πάψει να μεταδίδει αυτά τα επικίνδυνα ακροβατικά
Zougla.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: