ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Δάκη


Το σύμβολο της «νεότητας» της γενιάς του, ο πλέον αγαπητός τραγουδιστής της ποπ μουσικής, ο Δάκης, για δύο χρόνια πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν. Μήνες έμεινε καθηλωμένος στο κρεβάτι ο δημοφιλής τραγουδιστής λόγω βαριάς πάθησης στη σπονδυλική του στήλη. Τελικά, πήρε το μεγάλο ρίσκο να χειρουργηθεί, παρ’ ότι πολλοί ορθοπεδικοί τού είχαν πει ότι κινδυνεύει να μείνει παράλυτος. Αφού έλαβε υπόψη του διαφορετικές γνώμες, εμπιστεύτηκε τον καθηγητή κ. Νομικό και η περιπέτειά του τώρα πια μοιάζει σαν ένας κακός εφιάλτης.

Ζωηρός, κεφάτος, με τη γνωστή του σβελτάδα, ο Δάκης δίνει σήμερα ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους όσοι πάσχουν από δισκοπάθεια.

ΟΜΟΡΦΑ ΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ




ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ










ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ


Τα Χριστουγεννιάτικα ποντιακά κάλαντα, αλλά και τις ευχές του έδωσε το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βατόλλακου στους κατοίκους του αλλά και στους εκπροσώπους τοπικών αρχών της πόλης των Γρεβενών.

με το Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα Αθανάσιο.


ΡΟΓΚΑΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΡΗΝΙ


Πραγματοποιήθηκαν και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλου Σειρηνίου "ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ" και με την καθοριστική συνδρομή του Αθλητικού Ομίλου "ΣΕΙΡΗΝΑ", τα Ρογκατσάρια.΄Ενα έθιμο που αναβιώνεται κάθε χρόνο από τους κατοίκους του Μεγάλου Σειρηνίου και ανάγεται στην εποχή της Τουρκοκρατίας και πιθανόν οι ρίζες του να βρίσκονται στις γιορτές των "Διονυσίων των αγρών" της αρχαιότητας.
Τα Ρογκατσάρια αφού γύρισαν όλα τα σπίτια του χωριού, τραγουδώντας σε κάθε σπίτι το ανάλογο τραγούδι και δίνοντας ευχές για ευτυχία και ευημερία στο νέο χρόνο, το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού, όπου κορυφώθηκε το έθιμο.
Πρώτος χόρεψε ο Ρογκατσιάρης, στη συνέχεια η νύφη καθώς και το παιδικό και γυναικείο τμήμα του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Βουλευτής του Νομού Θανάσης Χαντάβας, ο Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος.

Στους παρευρισκομένους κεράστηκαν τσιγαρίδες, πίτες και ντόπιο κόκκινο κρασί που είχαν επιμελώς ετοιμαστεί από τους ανθρώπους του Συλλόγου.
Καλή χρονιά, υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία σ' όλους τους Γρεβενιώτες
Φώτης Μπαζάκας

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ



Χθες το βράδυ 1 - 1 - 2010, η Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ πραγματοποίησε τον ετήσιο πρωτοχρονιάτικο χορό της ομάδας στο γνωστό κέντρο διασκεδάσεως "ΠΑΝΟΡΑΜΑ". Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν πολύς, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ χορό, κέφι και καλή διάθεση.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Νομού κ. Θαν. Χαντάβας, ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Δήμαρχος κ. Γ. Νούτσος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γ. Κοσματόπουλος, καθώς έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι άλλων αθλητικών σωματείων του νομού.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Π. ευχαριστεί όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! 








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....... ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΛΙΚ.