ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Μεγάλο διπλό για τον Πυρσό


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  0
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

(Παπουλής 90+΄
)
(Δημ. Γυμν. Αναγ. Σερρών)

Με ένα γκολ του Παππουλή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πυρσός  έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Οδυσσέα Αναγέννησης  στις Σέρρες στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής και η ομάδα των Γρεβενών .....

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς...

Ο Παναθηναϊκός χάνει άλλο ένα ματς και ο κόσμος αγανακτεί. Εισβάλλουν λοιπόν στα αποδυτήρια και γίνεται πανικός.Τότε έρχεται μια ιδέα του Σαλπιγγίδη: "Θα φέρω μια στολή αστυνομικού στα αποδυτήρια, ώστε όταν ξαναγίνουν επεισόδια, θα την φοράω και θα φεύγω άνετα!".
Όντως, την επόμενη φορά (όπως πάντα) ξαναγίνονται επεισόδια. Φοράει γρήγορα ο Σαλπιγγίδης τη στολή του μπάτσου, κανένας δεν τον αναγνωρίζει και φεύγει ανενόχλητος.

 Στο δρόμο, του φωνάζει μια γριούλα:"Σαλπιγγίδη",παιδάκι μου, μπορείς να με περάσεις απέναντι;
"Τρελλαίνεται ο Σαλπιγγιδης. Καθώς την περνάει απέναντι, σκέφτεται:"Καλά, εδώ ξέφυγα από τόσους οπαδούς που με βλέπουν συνέχεια και με γνωρίζουν, η γριά πώς με αναγνώρισε;;;

"Την επόμενη αγωνιστική, ξανά χάνει ο βάζελος, ξανά επεισόδια, ξαναβάζει τη στολή του μπάτσου, φεύγει ανενόχλητος... ξανά η γριά στο δρόμο:
"Σαλπιγγίδη με περνάς σε παρακαλώ απέναντι;"
Κόκκαλο ο Σαλπιγγίδης!Την περνάει ξανά απέναντι, και φεύγοντας σκέφτεται: "Την επόμενη φορά, θα την ρωτήσω πώς με αναγνωρίζει".

Έρχεται η επόμενη φορά, ξανά ήττα, ξανά επεισόδια, ξανά στολή, ξανά η γριά να την περάσει απέναντι.
Σαλπιγγίδης:"Θα σε περάσω γιαγιά, αλλά πες μου σε παρακαλώ, δεν με αναγνωρίζουν οι οπαδοί, εσύ πώς με αναγνωρίζεις;".
Κι η γριά: "Σκάσε ρε βλάκα! Ο Γκούμας είμαι!!!"


astiakia

Δ' ΕΘΝΙΚΗ ! 3ος ΟΜΙΛΟΣ. ΤΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!!

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: «Στασιμότητα» στα μεταγραφικά…Δεν κουνιέται… φύλο στην ΑΕ Ποντίων, αφού τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας παραμένουν στάσιμα. Όπως είχαμε ξαναγράψει, ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ανήκει σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής και παίζει στην θέση του φορ. Ωστόσο, ο παίκτης, έχει σε… πάγο τους διοικούντες των Ποντίων, καθώς περιμένει μια καλύτερη πρόταση… Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και θα συνεχιστούν ως την Παρασκευή. Φιλική αναμέτρηση με Μακεδονικό Κοζάνης θα δώσει αύριο εντός έδρας στις 3μμ.
ΑΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Στον Πυρσό Γρεβενών ο Γκέτσιος.Με την φανέλα του Πυρσού Γρεβενών θα αγωνίζεται απο εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Γκέτσιος. Τα Σιάτιστα,
αποφάσισαν να δώσουν με μεταγραφή τον 24χρονο αριστερό χαφ και ήδη προπονείται με το συγκρότημα των Γρεβενών. Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις αναμένονται με την έναρξη της μεταγραγφικής περιόδου. Απο εκεί και πέρα, η ομάδα θα κινηθεί για ποδοσφαιριστές και προτεραιότητα αποτελεί ο αριστερός μέσος, που θα αντικαταστήσει τον Γκέτσιο.
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: «Περιμένουν» για Ηλιάδη.
Δύσκολα θα
πραγματοποιηθεί μεταγραφή από την Ένωση Αποστόλου Παύλου, καθώς η τεχνική ηγεσία δηλώνει ικανοποιημένη με το τρέχων ρόστερ. Από εκεί και πέρα, στον σύλλογο περιμένουν ακόμα τον Ολυμπιακό για τον Αντώνη Ηλιάδη, ο οποίος είχε δοκιμαστεί στου Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ πιθανό να καλέσουν ξανά τον 16χρονο ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες προκειμένου να τον περάσουν από… μικροσκόπιο για μια εβδομάδα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Συζητάει με δύο!Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών κινείται ο Μακεδονικός. Το συγκρότημα του Νίκου Εμμανουηλίδη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα έναν επιτελικό μέσο και έναν φορ. Όπως δηλώνουν στον σύλλογο, θα γίνουν μόνο οι συγκεκριμένες κινήσεις και σε περίπτωση που «χαλάσουν» τότε η ομάδα θα μείνει ως έχει! ** Την Τετάρτη, στις 15.30, ο Μακεδονικός δίνει φιλική αναμέτρηση με τον Εορδαϊκό (Γ’ Εθνική) και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί κι άλλος αντίπαλος για την πρώτη Κυριακή του χρόνου.
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: «Μένουμε ως έχουμε»Στην αποκάλυψη ο ΠΑΣ Φλώρινα δεν θα πραγματοποιήσει καμία απολύτως μεταγραφή, προχώρησε ο Δημήτρης Παπαθανασίου. Ο Έλληνας τεχνικός, σε δηλώσεις του στο periferiako.com τόνισε: «Δεν θα πάρουμε κάποιον παίκτη. Θα συνεχίσουν έτσι όμως είμαστε τώρα. Επίσης, δεν θα φύγει κανένας εκτός αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο. Έχουμε ικανότητες». ** Να σημειωθεί πως την Πέμπτη η ομάδα έχει κανονίσει φιλικό (15.00) με τοπική ομάδα.
ΚΑΣΤΩΡ: «Σεφτέ» με Παπαδόπουλο!Την πρώτη του μεταγραφή πραγματοποίησε ο Κάστωρ! Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου συμφώνησαν με τον Μίμη
 
Παπαδόπουλο και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής στο συγκρότημα του Αντώνη Καλλιμάνη. Ο νεοφερμένος, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα των Φλατσάτων, της Οινόης, του Πανθρακικού και της Καστορίας, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε με τα χρώματα της Πεντάβρυσου (α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Καστοριάς). Από εκει και πέρα, η ομάδα βρίσκεται ένα… βήμα πριν την ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: «Έχουμε συμπληρωμένο ρόστερ»Για ακόμη μια φορά, ο τεχνικός
της Νίκης Αγκαθιάς, Νίκος Παπανώτας, έδειξε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας χαρακτηριστικά στο periferiako.com: «Έχουμε συμπληρωμένο ρόστερ. Θα συνεχίσουμε ως έχουμε». Από εκεί και πέρα, η ομάδα προγραμματίζει φιλικούς αγώνες. Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε μέσα στους Γαλατάδες και επικράτησε με 3-1, ενώ έχει «κανονιστεί» φιλική αναμέτρηση την Κυριακή, με τον Αιγινιακό στις 15.00. ** Η διοίκηση του συλλόγου πλήρωσε νωρίτερα τους μισθούς του Γενάρη. ** Το Σάββατο έγινε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του συλλόγου.

ΝΑΟΥΣΑ: Από Δευτέρα οι εξελίξεις…Στη Νάουσα επικρατεί στασιμότητα και όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν από τη νέα εβδομάδα. Υπογραμμίζεται πως οι φήμες που θέλουν τον σύλλογο να έχει έρθει σε συμφωνία με έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη πρώτη κατηγορία της χώρας είναι έντονες και ίσως βγουν προς τα… έξω περισσότερα, από τη νέα εβδομάδα.

Κρατούμενος στο Άμστερνταμ ο Αγκάλι!

Κρατούμενος στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ βρίσκεται από τις 27 Δεκεμβρίου ο Νιγηριανός επιθετικός του Λεβαδειακού, Βίκτορ Αγκάλι. Το πρόβλημα ξεκίνησε, όταν κατά την επιστροφή του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή την περασμένη Κυριακή από τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, οι Ολλανδικές αρχές «ανακάλυψαν».......

Συνελήφθη 35χρονος στη Λάρισα – Λήστευε και ασελγούσε σε νεαρές γυναίκες


Ένας 35χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στη Λάρισα, ο οποίος φέρεται το τελευταίο διάστημα να έστηνε ενέδρες σε νεαρές γυναίκες και αφού της λήστευε στη συνέχεια της υποχρέωνε σε ασελγείς πράξεις. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο ίδιος δράστης να είναι αυτός ο οποίος βίασε μία 33χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της τις προηγούμενες ημέρες. Τον 35χρονο είδε ένα από τα θύματά του σε καφετέρια της Λάρισας, τον αναγνώρισε και έτσι κάλεσε τους αστυνομικούς. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι “με μπρεδεύετε με άλλον”, αν και δύο από τα θύματά του φέρεται να τον έχουν ήδη αναγνωρίσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα.
zougla.gr

Οι τυχεροί αριθμοί του πρωτοχρονιάτικου λαχείου...

Πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κλήρωση του Κρατικού Λαχείου, μοιράζοντας και πάλι αρκετό χρήμα στους νικητές. Μεγάλος κερδισμένος, βέβαια, ο υπερτυχερός ο οποίος μπορεί πλέον να ζήσει μια... αλλιώτικη ζωή όντας κατά 7.000.000 ευρώ (αφαιρώντας βέβαια τους φόρους) πλουσιότερος. Οι τυχεροί αριθμοί της εφετινής κλήρωσης είναι οι εξής:


Ο αριθμός 99272 (σειρά 28η) κερδίζει 7.000.000 ευρώ. Σε όλες τις άλλες σειρές ο ίδιος αριθμός κερδίζει 25.000 ευρώ.
Από 2.000.000 ευρώ κερδίζουν οι αριθμοί: 99271 (σειρά 28η), 99273 (σειρά 28η), 99274
(σειρά 28η), 99275 (σειρά 28η).
Σε όλες τις άλλες σειρές οι ίδιοι αριθμοί κερδίζουν από 15.000 ευρώ.