ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Bράβευση μαθητών Πολύτεκνων Οικογενειών


Αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της θητείας μας, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την προσφορά σας στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, ελπίζω να συνεχίσει και να καταστεί θεσμός τόνισε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια βράβευσης μαθητών Πολύτεκνων Οικογενειών της...

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ
Τους νέους Αντινομάρχες όρισε με απόφασή του ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης για το 2010.Καθήκοντα Νέων Αντινομαρχών αναλαμβάνουν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι:

Χάος στη βόρεια Ευρώπη


ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία στη βόρεια Ευρώπη και χάος στις αεροπορικές μετακινήσεις με καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σε Βρετανία, Γαλλία, Ολλανδία και Ιρλανδία.

Η σφοδρή κακοκαιρία δεν υποχωρεί με αποτέλεσμα πολλές πτήσεις να έχουν πολύωρη καθυστέρηση ή ακυρώθηκαν, η αμαξοστοιχία Eurostar ακινητοποιήθηκε για δύο ώρες το πρωί της Πέμπτης στη σήραγγα της Μάγχης, λόγω βλάβης ενώ άλλα τέσσερα δρομολόγια της Eurostar ακυρώθηκαν.

Στη Γερμανία δέκα άστεγοι άνδρες, έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του πολικού ψύχους ενώ στη Σκανδιναβία ο υδράργυρος έδειξε -41 βαθμούς Κελσίου στη Νορβηγία, η χαμηλότερη θεμοκρασία που έχει καταγραφεί στα ηπειρωτικά της χώρας από το 1987.

Στην Πολωνία, ο αριθμός των νεκρών από το κρύο έχει φθάσει τους 122, οι περισσότεροι άστεγοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic