ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Απαντήσεις στο γήπεδo!!!!!!!!

Ο Ντουντού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και μετά την ήττα στο ντέρμπι είναι ένας από τους παίκτες που δέχεται αρκετά πυρά.

Τόσο η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα όσο και το ότι έχασε το ματς με την ΑΕΚ έχει προκαλέσει δυσφορία σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Παρά την αντίθετη προτροπή από την διοίκηση του Ολυμπιακού ο Βραζιλιάνος έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του μπλογκ που διατηρεί στο gazzetta.gr.
Ο χαφ του Ολυμπιακού τονίζει ότι ............

ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010, στην Αίθουσα Συσκέψεων της Νομαρχιακή Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, σε μία σεμνή τελετή παραλαβής και παράδοσης καθηκόντων των νέων Αντινομαρχών της Ν.Α. Γρεβενών.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, των απερχόμενων Αντινομαρχών κ.κ. Μιχαλογιάννη και Παλέγκα, του Γενικού Γραμματέα της Ν.Α Γρεβενών κ. Μαρκόπουλου και

ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΗΣ;

Καλημέρα αδέρφια…
Μια μεγάλη είδηση έσκασε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη αναφορικά με τον Πυρσό και απομένει απλά να επιβεβαιωθεί και την… Κομοτηνή.
Μια ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Παπουλή βρίσκεται η ομάδα του Πανθρακικού. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν αν ο παιχταράς μας πάει για… Κομοτηνή έστω και για να πάρει κάποιες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχεια να βοηθήσει τον Πανθρακικό στη Β’ εθνική δεν μπορεί ο Πυρσός να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα αυτού του παιδιού. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί και η ομάδα μας είτε οικονομικά είτε με έμψυχα ανταλλάγματα. Και μόνο αυτό πάντως σαν είδηση αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή μας. Μπράβο στο παλικάρι… Μακάρι να γίνει το καλύτερο γι’ αυτόν και για τον Πυρσό μας.
Αν τελικά γίνει μαθαίνω πως ο Πυρσός θα κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές. Τον Σουηδό μέσο Μπιορν Ένγκβιστ που αν δεν κάνω λάθος είναι στη Βέροια και τον Δημήτρη Θανόπουλο, μέσος από τον Παναιτωλικό. Καλές κινήσεις, αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά μέχρι να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Παπουλή στον Πανθρακικό. Περιμένουμε λοιπόν…

Κατά τα άλλα συνάντηση με τους οργανωμένους είχε άνθρωπος της διοίκησης, ονόματα δεν χρειάζεται να λέμε, δεν έχει άλλωστε ανάγκη ο ίδιος για προβολή καθώς κάνει πολύ καλά τη δουλειά του χωρίς μεγάλα λόγια και… φανφάρες!!! Η ΠΑΕ υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα για την αναγνώριση του συνδέσμου και πλέον απομένει να κοινοποιηθούν και στις αρμόδιες αρχές και φυσικά στον αστυνομικό διευθυντή της πόλης. Αυτά είναι. Διοίκηση και κόσμος μαζί για το καλό του Πυρσού.
ΥΓ1: Μένει μάλλον ο Βελώνης, φεύγει μάλλον ο Κοπούνοβιτς.

ΥΓ2: Όταν είσαι έξω από το χορό είναι εύκολο να λες μεγάλες κουβέντες…

ΥΓ3: Ποιος είπε ότι το χρήμα ρέει άφθονο στην ΠΑΕ; Περιμένουμε κάποιους επιχειρηματίες της πόλης που το παίζουν μεγάλοι πυρσάκηδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν και όχι να λένε μόνο μεγάλες κουβέντες αριστερά και δεξιά. Με πράξεις δείχνεις πως αγαπάς τον Πυρσό, όχι μόνο με λόγια…

ΥΓ4: Κράζει μαθαίνω η Βασούλα γιατί ο Αεράτος δεν εμφανίζεται πλέον τόσο συχνά… Υποχρεώσεις…. Υποχρεώσεις… Τι να κάνουμε κι εμείς!!!

ΥΓ5: Είχαμε και επιστροφή Καμπερίδη στα Γρεβενά; Αλήθεια ποιον πήρε πρώτος απ’ όλους τηλέφωνο; Αυτό είναι σωστό, πρόεδρος και κάμπε για πάντα στον Πυρσό. Χα χα χα. Το είχα ξεχάσει αυτό…

ΥΓ6: Εξαφανίστηκε ο Κωστάκης. Ούτε ένα καφέ δεν καταφέραμε να πιούμε…

ΥΓ7: Συνεχίζει να γράφει «βλακείες» ο γνωστός ανταποκριτής της πόλης. Δεν βάζει μυαλό φαίνεται. Μάλλον ισχύει το: «τόσο τον κόβει, τόσο γράφει».

ΥΓ8: Θέλετε κι άλλα; Λίαν συντόμως…

Αεράτος ο αυθεντικός (και ενήμερος για όλες τις κινήσεις στην ομάδα)