ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ο Χάρτης με τα μπλόκα των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

  http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=7343




Tην Τετάρτη αποφασίζουν οι Αγρότες των Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νομαρχία Γρεβενών, συγκέντρωση αγροτών για την εκλογή της Επιτροπής Αγώνα που θα ηγείται των κινητοποιήσεων τους τις επόμενες ημέρες.
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΓΕΣΑΣΕ  Χαράλαμπος Ορφανίδης, μιλώντας στον Star Fm, ζήτησε  από όλους τους αγρότες του νομού, να πάρουν μέρος στην Πανγρεβενιώτικη  συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 10 το πρωί στην Νομαρχία. Εκεί θα αποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις τους.
Ο ίδιος τάχθηκε κατά του κλεισίματος των δρόμων, διότι σ’αυτή την περίπτωση όπως ανέφερε, βάζουμε απέναντι μας τους απλούς πολίτες, και είπε πως θα πρέπει όμως να συμφωνούμε όλοι, με τις όποιες, αποφάσεις της πλειοψηφίας…

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ


Με πολλές εκπλήξεις η 15η αγωνιστική της Δ' εθνικής του 3ου ομίλου. Διπλό η Α.Ε.Π. και παραμένει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, διπλό και ο Κάστωρ με 1 βαθμό πίσω να ακολουθεί. Γκέλαρε η Αγκαθιά στο Φούφα. Διπλό ο Εθνικός Κατερίνης στο Γιδά. Συντριβή της Σιάτιστας στο Βατάνι και την Φλώρινα να χάνει με το ευρή 3-0 από τους πόντιους της Πιερίας. Η Νάουσα εύκολα τον Αεράτα και το μάτς της αγωνιστικής στο Βατερό. Βιάστηκαν οι Κατερινιώτες του Σβορώνου να πανηγυρίσουν. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας έχει διάρκεια 90 λεπτά και το επιβεβαίωσαν  στο Βατερό Αλά Bundesliga !!!Τρία γκόλ σε 12 λεπτά στην εκπνοή του αγώνα και ιστορική ανατροπή για την ομάδα της Κοζάνης. 


Σάν Έλληνες που είμαστε, την κριτική στην διαιτησία πάντα την έχουμε κατά κάποιον τρόπο. Ο ρέφερι της συνάντησης Σπυρόπουλος δέν ήταν κακός αλλά μέτριος. Λάθος. Καλός ήταν. Ο κακός ήταν ο πρώτος επόπτης Καραγιάννης. Στο 1ο ημίχρονο είχε την σημαία του πάντα σηκωμένη και έκοβε όλες τις φάσεις με υπόδειξη οφ σάιτ. Στο 2ο πάλι ξέχασε ότι έχει σημαία!!! Πολύ καλύτερη η επόπτης Ε. Μπέλλου που έπαιξε στα ίσια τον αγώνα. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό κ. Σπυρόπουλε. Ακούσατε τα ευχαριστώ από το Μακροχώρι. 70 - 30 στο μεγαλύτερο διάστημα και να πηγαίνεις συνοδεία στα αποδυτήρια;

Δυνατό παιχνίδι παίχτηκε στο Μακροχώρι. Ο Σπυρόπουλος έδειξε 3 κίτρινες κάρτες στην Ε.Α.Παύλου, χάρισε την δεύτερη κίτρινη στον Τσιάμη και 4 κίτρινες για την Α.Ε.Π..

Ημίχρονο στο Μακροχώρι Ημαθίας και το σκορ στο 0 - 0. Καλά το τελικό αποτέλεσμα μόνο ο Σπύρος το πρόβλεψε!!! Άψογη η κερκίδα της Α.Ε.Π.. Ουδέν σχόλιο από τον εορτάζοντα σήμερα Σάκη Τζερεμέ. Χρόνια πολλά Σάκη. 




 Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε σήμερα και τον εορτάζοντα Θάνο Αθανασόπουλο, που με την απόδοσή του χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του!!! Συγχαρητήρια Θάνο. Σ' έπιασε το μάτι όμως και χρειάστηκες ξεμάτιασμα έμαθα κατάτην επιστροφή!!! Αυτά παθαίνουν οι ωραίοι. Χρόνια πολλά Θάνο. Δεν ξεχνάμε βέβαια και τον στρατιώτη μας Σάκη Μεγαλοοικονόμου, ούτε τον πρώην ποδοσφαιριστή μας Σάκη Σκρέκα. Χρόνια πολλά !!! 





















Ενας φίλος από τα παλιά!!! Βρέθηκε ο Άκης Κοσμίδης. Ποζάρει με τον κοινό μας φίλο ο Τάσος Ασλανίδης. Χρόνια είχαμε να βρεθούμε Άκη. 
k. digos