ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 19η Αγωνιστική-KYΡΙΑΚΗ 24-01-2010


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΗΣ: 15:00 μ.μ.


 [ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ.jpg]Στη Θέρμη θα προσπαθήσει ο Πυρσός να αναπληρώσει τους δυο βαθμούς που έχασε στο ατυχές παιχνίδι με το Βισαλτιακό. Η Θέρμη που παλεύει για την παραμονή, μετά το μεταγραφικό μπαράζ των τελευταίων εβδομάδων και με νέα διοίκηση, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Δεκεμβρίου και αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Εντείνει το ρυθμό των προπονήσεων ο Ανδρέας Παντζιαράς και απαιτεί σοβαρότητα και αγωνιστικότητα απ' τους ποδοσφαιριστές του.
Σαφώς η εικόνα του α΄ημιχρόνου του προηγούμενου αγώνα δεν ταιριάζει στον Πυρσό και με την προσαρμογή των νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, αναμένεται να καλυτερέψει η εικόνα της ομάδας. Δεν θα αγωνισθούν Φυρινίδης (τιμωρημένος) και Κουρδάκης (τραυματίας). Από τερματοφύλακα παραλίγο να μείνει ο Πυρσός την εβδομάδα που πέρασε μετά την απρόσμενη φυγή του Σκιαθίτη. Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης όμως αποκτήθηκε ο Σουμουλίδης που θα ντεμπουτάρει στη Θέρμη και αναμένεται να επιστρέψει ο νεαρός Τσακστάρας που είχε δοθεί δανεικός στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου για να καλύψει τη θέση του 3ου τερματοφύλακα.
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο νεαποκτηθείςαπ' τα Τρίκαλα Γκαρόζης ενώ τα ευχάριστα για τον Ανδρέα Παντζιαρά είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του, Μπανούση, Βελώνη και Δουλγερίδη, που τόσο πολύ έλειψαν στο ματς με το Βισαλτιακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Πρασατζής (ΔΡΑΜΑΣ)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Στέφανος Κυρβέης (ΣΕΡΡΩΝ)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Χρήστος Ευθυμιάδης (ΣΕΡΡΩΝ)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων/νος Πανιτσίδης (ΚΟΖΑΝΗΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωάννης Κουζάκης

f.bazakas 

Kαθημερινή αεροπορική σύνδεση με Αθήνα αποκτά η Δ.Μακεδονία

Ικανοποιείται το αίτημα των φορέων και κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας για υποστήριξη των μεταφορών στην περιοχή. Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, αποστέλλεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισήγηση για επιβολή από 1ης Ιουνίου 2010 καθεστώτος παροχής δημόσιας υπηρεσίας (άγονη γραμμή), σύμφωνα με τα άρθρα 16, 17 και 18 του Κανονισμού (ΕΚ) 1008/2008, στην αεροπορική γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά.
Αμέσως μετά την έγκριση και δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ακολουθήσει η σχετική διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή της αναδόχου αεροπορικής εταιρείας.
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, όσον αφορά στη συχνότητα των δρομολογίων και τις προσφερόμενες θέσεις εβδομαδιαίως, καθορίζονται δύο τουλάχιστον πτήσεις, 60 θέσεων, με επιστροφή στη γραμμή Αθήνα - Καστοριά και τρεις τουλάχιστον πτήσεις, 120 θέσεων, με επιστροφή στη γραμμή Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά, καθʼ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η τιμή αναφοράς απλής διαδρομής οικονομικής θέσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 ευρώ για το δρομολόγιο Αθήνα – Κοζάνη, τα 70 ευρώ για το δρομολόγιο Αθήνα – Καστοριά και τα 35 ευρώ για το δρομολόγιο Κοζάνη – Καστοριά. 
greveniotis

Αναβολή των αγώνων της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια της ΄Ενωσης για το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου 2010,

Η ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ανακοινώνει

Η ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ανακοινώνει ότι κατά την ποδοσφαιρική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Γκέτσιος  Δημήτρης  
08/02/1984 Θέση: ΜΕΣΟΣ

Προηγούμενη Ομάδα: Σιάτιστα

Γουνελάς   Γεώργιος    
25/06/1989  Θέση: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Προηγούμενη Ομάδα: Αναγεννηση Γιανιτσών

Κουρουθιανάκης  Νικόλαος   
01/09/1985 Θέση: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Προηγούμενη Ομάδα: Αναγέννηση Άρτας

Τζιώρας  Χρήστος
05/10/1988 Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Προηγούμενη Ομάδα: Κοζάνη

Γκαρόζης Ευστράτιος
10/11/1976 θέση: ΜΕΣΟΣ
Προηγούμενη Ομάδα: Τρίκαλα ΑΟ

Σουμουλίδης Νίκος
05/03/1982 θέση: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Προηγούμενη Ομάδα: Παναχαϊκή

Τσακστάρας Κωνσταντίνος
05/01/1993 Θέση: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Προηγούμενη Ομάδα: ΑΕΠ Βατολάκκου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic