ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Τι είχες Γιάννη,… τι είχα πάντα!


Συντάχθηκε απο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΕΥΤΟΓΚΑ   
«Είναι ζοφερή η πραγματικότητα στον αγροτικό τομέα.
Δεκέμβρης του 2008 κινητοποιήσεις και τρακτέρ στους δρόμους και στις  εισόδους Νομαρχιών .
Πλεονάζουν και τα απούλητα προϊόντα και τα άλυτα προβλήματα δημιουργήματα της πενταετούς  κυβερνητικής ανυπαρξίας και  των περιορισμών στήριξης της αγροτικής παραγωγής μέσω της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
Μετά  από μέρες τα τρακτέρ έφυγαν.

Σε λίγο θα μάθουμε πως με τον ερχομό του νέου χρόνου έφυγαν και οι ....

έναρξη των μαθημάτων στις 9:00 π.μ.

Με απόφαση του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 η έναρξη των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού θα γίνει στις 9:00 π.μ. λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νομό.

1950 – 2010: 60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, η ΕΡΑ Κοζάνης συμπληρώνει 60 χρόνια από την πρώτη εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού (29 Ιανουαρίου 1950) και θα μεταδίδει καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας στη συχνότητα 100,2 FM επετειακό πρόγραμμα με μουσική και συνεντεύξεις, που θα ξεδιπλώσουν την ιστορία και δραστηριότητα του.
Στις 14 Ιανουαρίου 1950 με την Φ.46/14.01.1950 /Διαταγή του Β΄ Σώματος  Στρατού/ γραφείον τύπου και διαφωτίσεως: «Εις ΚΟΖΑΝΗΝ ιδρύεται ραδιοφωνικός σταθμός τιτλοφορούμενος: Ραδιοφωνικός Σταθμός Ενόπλων Δυνάμεων Δυτικής Μακεδονίας».
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 1950: Τελούνται τα εγκαίνια του ραδιοφωνικού σταθμού και  ακούγεται η πρώτη εκφώνηση:
«Εδώ Κοζάνη, ραδιοφωνικός σταθμός Ενόπλων Δυνάμεων Δυτικής Μακεδονίας. Εκπέμπομεν καθημερινώς επί βραχέων κυμάτων και επί μήκους κύματος 37,74 μέτρων ή συχνότητος 7950 χιλιοκύκλων ανά δευτερολέπτον».
Η εφημερίδα  «Ελληνική Μακεδονία»  γράφει μεταξύ άλλων ....

Συνάντηση Μπατζελή με αγρότες των Γρεβενών


Συνάντηση στην Αθήνα με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή θα έχουν σήμερα (28/1/2010) στις 5 το απόγευμα αγρότες του  νομού Γρεβενών, οι οποίοι αναμένεται να προχωρήσουν στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού και της παλιάς Εθνικής Οδού Γρεβενών-Κοζάνης στον κόμβο της Μυρσίνας, από τις 3:30 το μεσημέρι μέχρι και τις 4:30 το απόγευμα.
Στο κλείσιμο της Εθνικής οδού Κοζάνης-Λάρισας στην υψηλή γέφυρα των Σερβίων προχωρούν και σήμερα 1 με 2 το μεσημέρι, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή, ενώ οι αγρότες του νομού Καστοριάς, θα διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο του Βογατσικού από τις 11-12 το μεσημέρι, από τις 3-4 το απόγευμα και από 5:30 μέχρι και τις 6:30 το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

CHARGE THEM

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σε γνωστό πανεπιστημιακό ίδρυμα  υπάρχει ομάδα εργασίας που ασχολείται με την μελέτη δειγμάτων από τον Ασωπό ποταμό. 
ΟΜΩΣ τα δείγματα τα παίρνουν ΜΟΝΟ μετά από ραντεβού που κλείνουν με τις βιομηχανίες και όχι σε ανύποπτο χρόνο όπως θα έπρεπε. 
Τα ραντεβού γιατί κλείνονται?
Μήπως σε ανύποπτο χρόνο το δείγμα θα έδειχνε κάτι διαφορετικό? Πως δέχονται να συμβαίνει αυτό? 


Ενημερωθείτε και παρακάτω :...

"Αναβλήθηκε για τις 17 Φεβρουαρίου 2010, η δίκη του Ασωπού, λόγω κολλήματος από πλευρά των εταιρειών. Ο πάτερ Ιωάννης Οικονομίδης δήλωσε στο NEWSIT: "Ο Ασωπός ρυπαίνεται, οι πολίτες τοξινώνονται, η δικαιοσύνη αναβάλλει"

Στο σκαμνί της δικαιοσύνης ήταν σήμερα να καθίσουν οι 15 βιομηχανίες, που ρυπαίνουν τη περιοχή του Ασωπού, στο δικαστήριο της Θήβας. Διώκονται για ρύπανση του περιβάλλοντος, πρόκληση σωματικής βλάβης και θανάτου, όπου σύμφωνα με νομικούς κύκλους, τιμωρείται με βαρύτατες ποινές, που μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξη. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κατατεθεί και νέα προσφυγή από ομάδα 200 κατοίκων των Οινοφύτων στα αστικά δικαστήρια κατά της πολιτείας, αλλά και κατά βιομηχανιών, που θα αφορά έκθεση σε κίνδυνο, απαξίωση περιουσιακών στοιχείων και επιχειρήσεων, καθώς και ψυχική οδύνη για όσες οικογένειες έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Τη σοβαρότητα της δίκης αποδεικνύει η πρόσληψη από τις βιομηχανίες μεγάλων δικηγορικών γραφείων, καθώς υπάρχει δίωξη εναντίον τους, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και θανάτου. Ηχηρά ονόματα από τις ελληνικές βιομηχανίες της περιοχής θα αντιμετωπίσουν σοβαρές κυρώσεις, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την προσφυγή, που είχαν καταθέσει πριν από ένα χρόνο φορείς των Οινοφύτων."

Δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία! Ε και;;;


Άρχισα να βαριέμαι να ακούω ότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία. Εντάξει το εμπέδωσα!!! Πρέπει να κάνω περισσότερες θυσίες για το καλό της ελληνικής οικονομίας και κατ’ επέκταση του δικού μου. Όμως σαν Έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω να δω αυτό το ρημάδι το κράτος να λειτουργεί τουλάχιστον σ’ έναν τομέα που δεν χρειάζεται τόσες μεγάλες αλλαγές. Την δικαιοσύνη!!!
Γιατί, την ώρα που εγώ καλούμε να πληρώσω τα κλεμμένα των ταμείων και τις συναλλαγές εκτάσεων με ζημίες για το ελληνικό δημόσιο, όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτήν την κατάσταση κυκλοφορούν ελεύθεροι!!! Να δω κάποιον στην φυλακή και ας πληρώσω φόρους. Ως τότε, σαν ελεύθερος επαγγελματίας που είμαι, θα συνεχίσω να φοροδιαφεύγω…    πηγήΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Συμβαίνει τώρα..Επεισόδια και στα Εξάρχεια...


Σε περιπολία που έκαναν οχήματα της αστυνομίας για να βρουν  τους υπεύθυνους για τα γκαζάκια στο γραφείο του Σημίτη,εντόπισαν 5 ύποπτα άτομα στην πλατεία Εξαρχείων.
Ζητήθηκαν ενισχύσεις και αναμένονται προσαγωγές υπόπτων.
Αυτή την στιγμή ομάδες της ομάδας Ζ και Ε μαζί με την βοήθεια του ελικοπτέρου της αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή.
Από πληροφορίες που έχουμε υπάρχουν αντιδράσεις από πλευράς αντιεξουσιατών και μικροεπεισόδια.
Στην περιοχή σπεύδουν ασθενοφόρο και πυροσβεστικό όχημα,καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ. 

eglimatikotita

Αποκάλυψη ΣΟΚ..

Αίσθηση προκάλεσε στην Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους, η αναφορά σε Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ότι από τα 6,09 δισεκατομμύρια ευρώ που διαγράφηκαν από τα έσοδα το οικονομικό έτος 2008, τα 5,5 δισ. αφορούσαν διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί στην εταιρεία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», γνωστή από.. τη συμμετοχή της στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Η απόφαση για διαγραφή των προστίμων στην εταιρεία, ανήκει στoν προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ Αθηνών, ο οποίος έχει θεωρήσει ως εμπρόθεσμη την ακυρωτική προσφυγή της εταιρείας.
Το θέμα έθεσε κατ' αρχήν στην Επιτροπή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ.Κουσελάς για να ακολουθήσει σειρά βουλευτών που zήτησαν διευκρινίσεις από τον παριστάμενο υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη για τη φύση των διαγραφέντων προστίμων. Ο τελευταίος, υπενθύμισε πως της υπόθεσης έχει επιληφθεί εισαγγελέας και επιφυλάχθηκε να δώσει πλήρεις διευκρινίσεις κατά την συζήτηση του Απολογισμού στην Ολομέλεια.

Γκαζάκια στο γραφείο του Κώστα Σημίτη

Χωρίς καμμία προειδοποίηση και με τους υπαλλήλους του γραφείου μέσα, άγνωστοι τοποθέτησαν
εμπρηστικό μηχανισμό με 3-4 γκαζάκια στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Κ. Σημίτη στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακαδημίας 35. 
Από την έκρηξη πήρε φωτιά η πόρτα και το εσωτερικό του γραφείου, ενώ οι 3 υπάλληλοι που βρίσκονταν μέσα κατάφεραν να βγούν σώοι από το κτίριο. 
Επι τόπου έσπευσε η πυροσβεστική και έσβησε την φωτιά, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. 
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν άτομο νεαρής ηλικίας με μηχανή μεγάλου κυβισμού να φεύγει βιαστικά από το σημείο.
 Γκαζάκια μόνο στον 5ο όροφο που είναι το γραφείο, και όχι σε ολόκληρο το κτίριο. Προειδοποιητικό τηλεφώνημα δεν υπήρξε και μάλλον υπήρχαν και άνθρωποι μέσα στο γραφείο. 

eglimatikotita

SUPERLEAGUE THANKS GIVING DAY!!!

Βρε κανέις να μη θέλει να πάει μπροστά στη superleague…. ο ένας κάνει δώρα στον άλλο… Μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν άψογος στο Love Bites αφού κέρασε πολύ καλό φαγητό τον Άρη!!! Η ΑΕΚ στο κάτι ψήνεται ήρθε τελευταία αφού δεν μαγείρεψε καθόλου καλά, ενώ ΠΑΟ και Ολυμπιακός με τις σούπες που μαγείρεψαν δεν μάγεψαν… πάντως όλο χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός αλλά την άλλη Κυριακή… τσουπ… πρώτος, ίσως να είναι….


http://berdes.yooblog.gr/files/2009/11/blanco_gift.jpg

ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ GAMATO.INFO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!

Το GAMATO μας ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανά μαζί μας στις αρχές φλεβάρη, θα κράτησει την υπόσχεση του άραγε??? Ας ελπίσουμε πως θα είναι λοιπόν και οτι δεν θα υπάρχουν άλλες τόσο μεγάλες διακοπές για το GAMATO !!!
 
alepoy

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία.


Τρεις Ελληνες, ηλικίας 33, 34 και 44 ετών αντιστοίχως, συνέλαβε χθες στο Νέο Ψυχικό η αστυνομία για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και τη εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.
Προηγουμένως οι συλληφθέντες διαπραγματευόντουσαν με αστυνομικό...του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας, ο οποίς παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, την πώληση αντικειμένων αντί ποσού 1.400.000 ευρώ.
Ειδικότερα, ο αστυνομικός θα αγόραζε:
* Μία μαρμάρινη αττική επιτύμβια στήλη, εγχάρακτη με παραστάσεις, διαστάσεων 39Χ28 εκ., του 4ου-5ου π.Χ αιώνα.
* Ενα χάλκινο άλογο, διαστάσεων 13Χ5 εκ., ανατολίτικης προέλευσης.
* Μία ένθρονη χάλκινη μορφή, διαστάσεων 13Χ5 εκ., ανατολίτικης προέλευσης.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://greece-salonika.blogspot.com


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Νούτσου σχετικά με το πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής :
Τρία χρόνια  δεν διαμαρτυρήθηκε για έλλειμμα χρηματοδότησης και με την αλλαγή κυβέρνησης βρήκε ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση στη σημερινή κυβέρνηση, ανασύροντας όλες τις υπαρκτές χρονίζουσες αδυναμίες της αυτοδιοίκησης. Αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας , κάνοντας αυτή την αναφορά λες και είναι κάτι φυσιολογικό. Ο ίδιος με την στήριξη που παρείχε στην προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχει ευθύνες γι΄ αυτό;

Εγκρίθηκαν χρήματα για το Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ.

 
Με το Σταύρο Αρναουτάκη.
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχε την Τετάρτη 27/1 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η χρηματοδότηση του Ειδικού Προγράμματος Ανασυγκρότησης Δυτικής Μακεδονίας. ( Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ).  
Ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για το μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε στο Ν. Γρεβενών με το Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ στο οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση ενέταξε πολλά έργα με ελάχιστε ή ακόμα και μηδενικές πιστώσεις. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι Δήμοι του Νομού να μη προκηρύξουν κανένα έργο και όσοι Δήμοι συμβασιοποίησαν έργα, οφείλουν μεγάλα χρηματικά ποσά στους εργολάβους τους οποίους δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας.  
Επίσης ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Αρναουτάκη για την απόφαση της 2ης συνδιάσκεψης του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία όλοι οι εργολάβοι της Δυτ. Μακεδονίας αποφάσισαν να απέχουν από τη δημοπράτηση έργων του Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ έως την εξόφληση των οφειλόμενων λογαριασμών.  
Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, το Υπουργείο ενέκρινε € 3.000.000 για τη χρηματοδότηση του Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ και θα συνεχιστεί κάθε μήνα η χρηματοδότηση του, ούτως ώστε να εξοφληθούν όλοι οι εργολάβοι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί φίλοι του Συλλόγου,


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου σας εύχεται ο καινούργιος χρόνος να φέρει σε εσάς και την οικογένειά σας κάθε ευτυχία.
Μετά το επιτυχημένο αντάμωμα και ξεφάντωμα στις 02 Ιανουαρίου 2010 στη Löwenbräu-Keller, ακολουθεί η δεύτερη εκδήλωση αυτού του έτους. 
Σας καλούμε στην καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας, το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 19:00 στην TAVERNE ODYSSEE, (Bad-Kreuther-Straße 8, 81671 München). 
Θα μας κρατήσουν συντροφιά οι καλλιτέχνες του Συλλόγου:
Λύρα: Νίκος Μωϋσιάδης, Μανώλης Καζαντζίδης, Παναγιώτης Γεωργιάδης
Τραγούδι: Κώστας Πανίδης
Ντραμς: Θεόδωρος Βουλγαρίδης
Σύλλογος Ποντίων Μονάχου
Verein der Griechen aus Pontos in München e.V.

Rüdesheimerstr. 4

D – 80669 München

Tel. - Fax: 004989/5439707

www.pontos-griechen.de
info@pontos-griechen.de

seras-91@gmx.de

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Εύξεινος Λέσχη Κοζάνης σας καλεί στον ετήσιο χορό της, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 στις 21:00 στο οικογενειακό κέντρο "ΑΚΡΙΤΑΣ" στα Αλωνάκια Κοζάνης.


Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα:

- Γιώργος Αμαραντίδης,
- Χρήστος Τσενεκίδης,
- Παναγιώτης Θεοδωρίδης,
- Δημήτρης Κοτσογλανίδης,
- Αντώνης Κουβρακίδης,
- Νίκος Κοταρίδης,
- Γιάννης Τσακιρόπουλος,
- Γιάννης Γεωργιάδης,
- Γιώργος Χαϊτίδης,
- Κώστας Φουλίδης.

Και ο λυράρης από τα Σούρμενα του Πόντου Αντέμ Μπεσκίοϊλου.
Παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο ηθοποιός
Τάκης Βαμβακίδης.

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΝΔΩΡΑΣ 2
ΚΟΖΑΝΗ
Τ.Κ. 50100
ΤΗΛ. 2461036167

e-pontos

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 3 - 3

 Τετάρτη 27 - 1 - 2010

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 3-3

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 3-3
Συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δ.Α.Κ. στον εξ αναβολής αγώνα (12ης αγωνιστικής) του ΠΑΣ Φλώρινα με τη Νίκη Αγκαθιάς. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με στο εντυπωσιακό σκορ 3-3! Αξίζει να σημειώσουμε πως τα πέντε από τα έξη γκολ της αναμέτρησης, επιτεύχθηκαν στο πρώτο μισάωρο (3-2 ο ΠΑΣ)! Οι κόκκινοι της Φλώρινας προηγήθηκαν τρεις φορές στο σκορ (1-0, 2-1, 3-2) και οι φιλοξενούμενοι τους ισοφάρισαν τις αντίστοιχες (1-1, 2-2, 3-3).


ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ      3
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ   3

Το γήπεδο έμοιαζε μέχρι χθες ακατάλληλο για να πραγματοποιηθεί αναμέτρηση σε αυτό,  όμως το συνεργείο που ανέλαβε να το καθαρίσει, μέσα σε ένα 24ωρο κατάφερε να «αδειάσει» τον αγωνιστικό χώρο από το στρώμα χιονιού (λίγη ώρα πριν την έναρξη τελείωσαν οι εργασίες) και έτσι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ – ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 3-3
Το παιχνίδι στην αρχή είχε εκπληκτικό ρυθμό, τα γκολ διαδέχονταν το ένα το άλλο (όπως αναφέραμε στο μισάωρο το σκορ ήταν 3-2!) με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς πάνω – κάτω. Ακόμα και στις καλύτερες καιρικές συνθήκες δεν έχουμε δει τέτοιο «δαιμονιώδη» ρυθμό (ίσως λόγω του παγετού, οι ποδοσφαιριστές «έτρεχαν» για να… ζεσταθούν) όπου διήρκησε για όλο το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ κατέβηκε με λίγο διαφορετικό σχήμα (πιο επιθετικό) με σκοπό να «χτυπήσει» το παιχνίδι, καθώς έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πλαγιάντση (1-0)  (ξεκίνησε βασικός μετά από μεγάλο διάστημα) αλλά δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Τσούπρο (1-1), ο οποίος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Στο 17’ ο Ασλάνογλου (2-1) έβαλε τον ΠΑΣ και πάλι μπροστά στο σκορ, για να ισοφαρίσει εκ νέου έξι λεπτά αργότερα ο Ντάμτσιος (2-2) με απευθείας εκτέλεση φάουλ (φέρει ευθύνη και ο νεαρός γκολκίπερ Σιαμπανίδης). Οι παίχτες του Πέτρου Παπαδόπουλου δεν το έβαλαν κάτω και στο ημίωρο πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μητρεβόλη, φέρνοντας τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ με 3-2 στο ημίχρονο. Στο 32’ ο Π.Μάνος αποχώρησε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και στην θέση του πέρασε ο Φαρμάκης. 
 Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως (φυσιολογικό, μετά την «ένταση» του πρώτου μέρους) χωρίς όμως να χαθεί το ενδιαφέρον ούτε λεπτό. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, όταν στο 54’ ο Ιωαννίδης έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα Κωτσόπουλο να βρίσκει την μπάλα, αυτή να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι (που βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας & διεκδικούν τίτλο) οχτώ λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (πλην των 6(!) λεπτών καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής) κατάφεραν να ισοφαρίσουν για τρίτη φορά με τον Μπάκανο (3-3) που είχε περάσει ως αλλαγή, παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ που ήταν μπροστά στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ουσιαστικά έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πετύχει το 4-3, ενώ νωρίτερα (στο 89’) οι φιλοξενούμενοι «ισοφάρισαν» και τα δοκάρια με κεφαλιά του Τσούπρου, χάνοντας την ευκαιρία να κάνουν αυτοί το 3-4! Κάπως έτσι τελείωσε αυτός ο συναρπαστικός όσο και «χορτστικός» αγώνας στο «παγωμένο» Δ.Α.Κ.


ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, Π.ΜΑΝΟΣ (31’ ΦΑΡΜΑΚΗΣ), Γ.ΜΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΠΑΡΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ (85’ ΛΙΤΑΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (67’ ΚΗΜΕΣ).

ΝΙΚΗ AΓΚΑΘΙΑΣ: Κωτσόπουλος (56' Κίτσας), Κουβατσίδης (56' Μπάκανος), Διτσόλας, Μελιόπουλος, Πολυζόπουλος, Λαμπριανίδης, Πατρίκας, Τενεκετζής, Κοταΐδης (80' Ξαφέντης), Τσούπρος, Ντάμτσιος.
http://www.florinasport.gr


Μπλόκα στα σύνορα με Ελλάδα και Ρουμανία ετοιμάζουν Βούλγαροι καπνοκαλλιεργητές!

Είκοσι χιλιάδες Βούλγαροι καπνοκαλλιεργητές ετοιμάζουν μπλόκα στα σύνορα της χώρας με Ελλάδα και Ρουμανία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη...μείωση των επιδοτήσεων τους, ανήγγειλε πριν λίγο από το βήμα της Βουλγάρικης Βουλής η Κορνηλία Νίνοβα- βουλευτής της αντιπολίτευσης και πρώην υπεύθυνη για τον κλάδο στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ κατήγγειλε τους σοσιαλιστές για υποκίνηση των διαμαρτυριών στον κλάδο του καπνού...
Απ΄ό,τι φαίνεται πάντως η ανευθυνότητα των Ελλήνων αγροτών είναι εξαγώγιμο είδος και μάλιστα χωρίς επιδότηση..
Θύματα και πάλι οι επαγγελματίες οδηγοί,το εμπόριο αλλά και οι απλοί πολίτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν οδικώς.

greece-salonika.blogspot.com


Βαριά καμπάνα για τον Πυρσό

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης  Επαγγελματικού  Ποδοσφαίρου  Β΄,  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και β) τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές, για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου(αγώνας της 18-11-09 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ).  
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και τον Σ. ΚΙΟΥΡΚΑ (εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 17-1-2010 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ). 

Ετήσιος χορός "BIANCOVERDE"


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο  ετήσιος χορός της λέσχης φίλων του Πυρσού "BIANCOVERDE". Στην κατάμεστη αίθουσα της παραδοσιακής ταβέρνας "ΑΥΛΑΙΣ", παρέστησαν και χαιρέτησαν ο Νομάρχης Γρεβενών, ο Δήμαρχος Γρεβενών, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πυρσού.
Δόθηκε η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων για την παραπέρα πορεία της ομάδας και της στήριξης απ' τους φιλάθλους.
Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο γνωστός Πυρσάκιας Χρηστάρας, με το μπουζούκι του και τη βελούδινη φωνή του.

Ισοπαλία για τους Αστυνομικούς

Την Τρίτη 26-01-2010, διεξήχθη η 6η και τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Φιλιατών Ηγουμενίτσας, οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ενώ ρεπό είχε η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 (ημίχρονο 0-0). 
Αν και η ομάδα των Γρεβενών προηγήθηκε με τα γκολ του ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο 66΄ λεπτό της αναμέτρησης και του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στο 78΄, η ομάδα της Θεσπρωτίας κατάφερε να αντιδράσει άμεσα μειώνοντας στο 80΄ και τελικά ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 89΄ λεπτό.
   Η ισοπαλία αυτή οδήγησε την ομάδα της Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ απ’ ευθείας στη φάση των 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ θα υποχρεωθεί πλέον να διεκδικήσει μία θέση για την πρόκριση της στη φάση των 8, σε αγώνες μπαράζ με τις ομάδες των Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ, Α.Δ. ΔΡΑΜΑΣ και Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Συνθέσεις:
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καστανίδης,, Λαμπρόπουλος, Χαντάβας, Λάππας, Ταμπακάκος, Ιωαννίδης, Γκέτσιος, Κακούσιος, Δούμας, Λάλος, Χριστοδούλου. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κυρατζής, Λάχανος, Νικολόπουλος, Μανδράκης, Γράβαλος, Τσιάτσιος, Κόντος. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: Ισαακίδης Γιώργος.
Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Πέτσιος, Τριάντης, Καζάκος, Τσουμάνης, Χαντζαλής, Παππάς, Στυλιανίδης, Χάιδος, Ζήκος, Μπάλλας, Ντούμας. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Βερμιτζής, Αντωνίου, Σγουρίδης, Μπέζας, Τσούπης, Νικολάου. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΜΠΕΣΗΣ Ζώης.
 
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου, διαμορφώνεται ως εξής:

1. Α.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ     Βαθμοί  8

2. Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ          -//-        7

3. Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ           -//-         1
f.bazakas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic