ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο άγνωστος γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Σταύρο Γαρδέρη

Το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο δεν είναι το πρώτο για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε κάνει έναν ακόμα γάμο όταν ήταν μόλις 20 ετών με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη.Φημολογείται μάλιστα πως ο γάμος αυτός δεν είχε γίνει με την συγκατάθεση των γονιών του γαμπρού που δεν ήθελαν για νύφη τους την Ελένη. Οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσά τους έδιναν και έπαιρναν, ακόμα και πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.Μάλιστα, μόλις δύο εβδομάδες πριν την ημερομηνία του γάμου, το ζευγάρι τσακώθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε τελικά να χωρίσει. Χωρισμός όμως που δεν κράτησε για πολύ αφού οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και το μυστήριο τελικά έγινε.Η Ελένη Μενεγάκη όμως και ο Σταύρος Γαρδέρης, έμειναν παντρεμένοι μόλις για ένα χρόνο καθώς οι καβγάδες τους είχαν γίνει πια πιο έντονοι

Panoramapress

Δείτε το πρόγραμμα των φετινών Ανακατωσαριών...


Τσικνοπέμπτη 04.02.10
21:00  Αποκαλύπτονται τα ταμπλό με αρχειακό και σύγχρονο φωτογραφικό υλικό με τη συνοδεία χάλκινων ορχηστρών. Τα Γρεβενά για άλλη μια χρονιά υποδέχονται τα Ανακατωσάρια, αναζητώντας τις μνήμες ενός θεσμού!..
Πέμπτη 11.02.10
20:00 Κρουστά και χάλκινα στο δρόμο. Ομάδες κρουστών συναντιούνται στο δρόμο με ορχήστρες χάλκινων πνευστών και σηματοδοτούν την έναρξη ενός τριημέρου γιορτής, έντασης και ξεφαντώματος. Τα Ανακατωσάρια είναι εδώ για 10η συνεχόμενη χρονιά. Αντέχετε;
Παρασκευή 12.02.10
12:00 Οι Μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας δίνουν το δικό τους χρώμα και αέρα στις εκδηλώσεις. Η κεντρική πλατεία πλημμυρίζει με μανιταρογεύσεις και εικόνες από τον κόσμο των μανιταριών, δονείται από χάλκινους ήχους και υποδέχεται τους μαθητές των σχολείων της πόλης που ενώνονται με πολίτες και επισκέπτες σε ένα πραγματικό ξεφάντωμα δρόμου.
12:00-17:00 «Ανακατωσάρια 48 ώρες», part. 1
20:00 Tα βλέμματα ψηλά! Το κέντρο της πόλης πάλλεται από τους ήχους δεκάδων ορχηστρών χάλκινων οργάνων, ενώ οι μπάντες κρουστών δρόμου συνδιαλέγουν το ρυθμό με τη βαλκανική παράδοση. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…
00:00  Στη σκηνή της κεντρικής πλατείας, o Θάνος Μικρούτσικος και τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν μια οπτικοακουστική συναυλία. Τα Υπόγεια Ρεύματα διασκευάζουν και ερμηνεύουν σε σύγχρονους μουσικούς δρόμους, 25 τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών. Ο Θάνος Μικρούτσικος παίζοντας πιάνο, ολοκληρώνει και δυναμώνει τη φωνή του σχήματος, ενώ προβολές βίντεο και φωτογραφικού υλικού (VJing) με το χαρακτήρα της τέχνης του δρόμου (street art), υπογραμμίζουν και αναδεικνύουν το μουσικό θέμα.
03:00-10:00 «Ανακατωσάρια 48 ώρες», part. 2
Σάββατο 13.02.10
12:00-17:00 «Ανακατωσάρια 48 ώρες», part. 3
17:00  Οι ορχήστρες καλούν τις γειτονιές της πόλης στη γιορτή και εκατοντάδες μουσικοί σχηματίζουν στην κεντρική πλατεία τη μεγαλύτερη αυτοσχεδιαστική μπάντα χάλκινων και κρουστών, για λίγα λεπτά θορυβώδους μέθεξης.
20:00  Στον πεζόδρομο και το κέντρο της πόλης κορυφώνονται οι εκδηλώσεις Ανακατωσάρια 2010. Οι Compagne Chameleon, οι Paranaue, οι Quilombo και περισσότερες από 16 ορχήστρες χάλκινων πνευστών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια δυναμιτίζουν το κέντρο της πόλης και παρασύρουν στο ρυθμό τους πολίτες και επισκέπτες. 10 χρόνια κομμάτια
05:00 Ξημερώματα, η σκηνή της κεντρικής πλατείας καταλαμβάνεται από «το ετερόκλητο αλλά και εκλεκτικό σύνολο αυτοσχεδιαστικής αταξίας» των Drog_A_Tek. Ένα μουσικό σχήμα που αυτοπροσδιορίζεται σε κάθε του συνάντηση, ηχογραφεί στιγμές σε πραγματικό χρόνο και παράγει προσωρινά ηχητικά/ οπτικά περιβάλλοντα. Οι Drog A_Tek εξελίσσουν τις παραστάσεις τους πέρα από κάθε κανόνα χρήσης των υλικών τους.
Χρησιμοποιούν ακουστικά, ηλεκτρικά και ψηφιακά μουσικά όργανα, εικόνες και αντικείμενα με τα οποία κατασκευάζουν μικρές, δημόσιες αποσπασματικές αφηγήσεις. Εκπέμπουν, αλλά και λαμβάνουν, γνωστές/ άγνωστες διηγήσεις και εφήμερες επιθυμίες.
07:00 – 12:00 «Ανακατωσάρια 48 ώρες», part. 4
Κυριακή 14.02.10
19:00  Αντέχετε;  Μετά από 48 ώρες αδιάκοπο γλέντι στους δρόμους της πόλης, τα Ανακατωσάρια ετοιμάζονται για το εκρηκτικό φινάλε τους. Οι μπάντες χάλκινων και κρουστών δίνουν για τέταρτη μέρα τον τόνο…
21:00 O Κωστής Μαραβέγιας και η πολυεθνική μπάντα του Maraveyas Ilegal ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα καταιγιστικό μουσικό πανηγύρι δρόμου. Οι Ilegal ανακατεύουν Βαλκανικές ηλεκτρικές κιθάρες, τρομπέτες, σαξόφωνα και κλασσικό τσέλο με ska, reggae, rock, punk και r&b ρυθμούς, σε κομμάτια επηρεασμένα από παραδοσιακές ελληνικές και τσιγγάνικες μελωδίες και πολλά αυτοσχεδιαστικά μέρη. Οι Ilegal γλεντάνε την αγάπη, τα ταξίδια, τα όνειρα και σχολιάζουν… και η Ελληνική μουσική παντρεύεται με την Ιταλική, την Ισπανική και το Μεσογειακό ταμπεραμέντο.
Καθαρή Δευτέρα 15.02.10
14:00  Το παραδοσιακό, σαρακοστιανό τραπέζι στήνεται στα “Μανάβικα”, με το βλέμμα πίσω…

Α.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ – Α.Δ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-3

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Την Τρίτη 02-2-2010, διεξήχθη η 1η φάση των αγώνων μπαράζ για την πρόκριση στους 8 του Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, όπου αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Άργιλου Κοζάνης, οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων ΚΟΖΑΝΗΣ και ΓΡΕΒΕΝΩΝ.   
Η ομάδα των Γρεβενών ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο 27΄ με  γκολ του Χρήστου ΤΖΑΝΗ. Η Κοζάνη κατάφερε να αντιδράσει προσωρινά ισοφαρίζοντας στο 37΄ λεπτό της αναμέτρησης με τον ΜΠΕΣΑ, όμως ο ΔΟΥΜΑΣ Ευριπίδης, μετά την αφλογιστία που είχε πάθει στην Ηγουμενίτσα, επανήλθε και διεύρυνε το σκορ σε 1-2 στο 70΄, ενώ ο ΛΑΛΟΣ Παναγιώτης στο 85΄ πέτυχε το τελικό 1-3.   
Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Πέμπτη 04-2-2010 σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ στις 15:00.

Ανέβηκε στην 4η θέση ο Πυρσός

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ 0-0
Τετά
ρτη 3 Φεβ. 2010 (Γηπ. Μακεδονικού)
Συντάχθηκε απο τον Μπαζάκας Φώτης   

[ΠΑΤΕΡΑΣ+ΠΑΝΤΖΙΑΡΑ.jpg]


·          ΄Ολα τα μοιράστηκαν στην Ευκαρπία. ·          Ημίχρονα, απόδοση, μέχρι και κόκκινες κάρτες. ·          30 Θεσσαλονικείς και πάνω από 100 Γρεβενιώτες παρακολούθησαν το ματς. ·          Φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ο αγώνας γινόταν Κυριακή... ·          Πολλοί πρώην παίχτες του Πυρσού στο γήπεδο. ·          Αυτό σημαίνει ότι τα Γρεβενά και οι Γρεβενιώτες τους άφησαν καλές εντυπώσεις. ·          Πολλοί κατάσκοποι από άλλες ομάδες, ήρθαν να παρακολουθήσουν δυο απ' τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. ·          ΄Οπως έκανε ο Φιλώτας Πέλλιος με το δικό μας Στέργιο Κιούρκα, για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών. ·          Πολύ χαίρομαι όταν χάνουν τα Τρίκαλα. ·          Δικαιώνεται ο Μπάρμπας. ·          Δυστυχώς όμως την πάτησε ο Βασιλάκης και στενοχωρήθηκα. ·          Ο Πυρσός θα μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς από το α΄ημίχρονο. ·          Είχε καθολική υπεροχή και δυο τεράστιες ευκαιρίες. ·          Και εκεί που είχε το πρώτο χέρι στην αρχή του β΄ημιχρόνου με την αποβολή του Γεωργιάδη.... ·          ΄Ηρθε η ανόητη ενέργεια του Στουρνάρα, να προσδώσει άγχος στην ομάδα. ·          Υποχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στο Μακεδονικό να κάνει δυο τρεις σοβαρές επισκέψεις στα καρέ του Σουμουλίδη. ·          Αν έμπαινε το σουτ του Δουλκερίδη!!! ·          Για ένατο αγώνα αήττητος ο Κύπριος. ·          Παντζιαράς εναντίον Παντζιαρά, σημειώσατε Χ... 
seirini.blogspot.com
Μακεδονικός (Γιώργος Ακριτόπουλος): Χατζημηνάς, Γεωργιάδης, Ανδρέαδης, Παϊζάνος, Μπλιθικιώτης, Μπρέγκου, Αποστολίδης, Χασομέρης, Μπουλγκούρας, Πλατάκης, Τελλος.

Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Σερέτης, Στουρνάρας, Νάιντος, Χατζής, Γκαρόζης, Δουλκερίδης, Τζιώρας, Γεωργίου, Μπανούσης (56' Γιακάκογλου), Κάλφας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Συμεωνίδης (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φυρινίδης (Πιερίας), Τσαμπαζάκης (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 50' Γεωργιάδης - 52' Στουρνάρας

"Μενεγακιάδα": Το έπος της νεότερης Ελληνικής ιστορίας!


Μενεγάκη- Λάτσιος
Τηλεόραση και διαδίκτυο δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα σοκ των ημερών, το διαζύγιο της δεκαετίας κλπ.
Κατάφεραν, έτσι, να δημιουργήσουν ένα έπος -ανάλογο της Ιλιάδας- που θα σημαδέψει τη νεότερη Ελληνική ιστορία. Στο έπος αυτό θα αναφέρονται οι επόμενες γενιές ως "Μενεγακιάδα".
Η αντιστοίχιση σεναρίου και ρόλων με το έπος του Ομήρου είναι εμφανής.
Ο "Πάρης" κερδίζει την καρδιά της "ωραίας Ελένης" και την κλέβει από τον "Μενέλαο" για να την κάνει βασίλισσα στην "Τροία"-Πρωινή ζώνη.
Στο ρόλο της "ωραίας Ελένης", η ωραία Ελένη.
Τον Βασιλιά "Μενέλαο" ενσαρκώνει ο σύζυγος.
Στο ρόλο του Πάρη ή 3ου προσώπου (ή πρόσωπου ερωτηματικού), φήμες θέλουν τον Ακάκιο της Misko που τα τελευταία χρόνια... μονάζει στην Άνδρο.
Το καστ κλείνουν οι πολεμιστές-δημοσιογράφοι που μάχονται στο βωμό της "έγκυρης" ενημέρωσης.
thenewsbus

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Θέματα σεβασμού

Στα χέρια του Μπάντοβιτς το πειθαρχικό κομμάτι της ομάδας.

Μετά το «εσύ εμένα respect» του Ντιόγκο στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις μπουνιές στον Ρέντη, την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς. «Να με σέβεστε» το μήνυμα που πέρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού στους παίκτες του, που είχε συνάντηση και με τον απείθαρχο Εντσο Μαρέσκα.
Πλακώθηκαν…

Ενα πολύ σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Λουίς Ντιόγκο και του Γιάννη Παπαδόπουλου μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (03/02) που για ένα... μισάωρο έκανε τον Ρέντη να μοιάζει με ροντέο. Τι ακριβώς συνέβη; Λέγεται ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος στα μίνι διπλά της προπόνησης πήγε κάνα δύο φορές πολύ δυνατά στα πόδια του Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος, αφού υπήρχαν δημοσιογράφοι να παρακολουθούν, καθώς η προπόνηση ήταν ανοικτή, δεν αντέδρασε άμεσα. Μετά την προπόνηση όμως πήγε στο γυμναστήριο του Ρέντη για να βρει τον Παπαδόπουλο. Και να ζητήσει τα ρέστα όντας χολωμένος. Και... αποφασισμένος όπως αποδείχθηκε. «Εσύ, εμένα respect» ήταν η ατάκα του Βραζιλιάνου πλησιάζοντας τον Γιαννάκη. Ο Παπαδόπουλος έκανε να σηκωθεί από τον πάγκο, ο Ντιόγκο όμως τον έσπρωξε με το κεφάλι και του έριξε μια μπουνιά. Ο Παπαδόπουλος, που δεν περίμενε να τον χτυπήσει ο Βραζιλιάνος, όπως ήταν αναμενόμενο... ξέφυγε κι αυτός. Σηκώθηκε και επιτέθηκε στον Βραζιλιάνο, αλλά κάπου εκεί μπήκαν στη μέση οι... κυανόκρανοι. Εξι-επτά άτομα, παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ που ήταν εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο.

Τελικά, έπειτα από περίπου δέκα λεπτά, ο Λεντέσμα μπόρεσε να πάρει τον Ντιόγκο από το γυμναστήριο στα αποδυτήρια για να σταματήσει η φασαρία. Ο Παπαδόπουλος όμως τους ακολούθησε λίγο αργότερα και εκεί. Οπότε άρχισε... δεύτερος γύρος. Οι δύο παίκτες βρίζονταν και προκαλούσαν ο ένας τον άλλο να συνεχίσουν «έξω στον δρόμο». Βρισιές άκουσαν και διάφοροι που προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Κάποια στιγμή ο Μπάντοβιτς που ήταν στο γραφείο του άκουσε τις φωνές και πήγε κι αυτός στα αποδυτήρια. Μπήκε στη μέση λοιπόν και άρχισε να φωνάζει για να λήξει το επεισόδιο. Οπως κι έγινε.

Και απολογούνται

Από το βράδυ της Τρίτης (02/02) η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ενημερωμένη για ό,τι συνέβη με τον Λουίς Ντιόγκο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Και μάλιστα επίσημα, καθώς μετά το επεισόδιο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς φώναξε τους δύο παίκτες στο γραφείο του για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις. Ο Μπόσκο ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά και των δύο. Και τους εξήγησε ότι το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία αυτή θα το αποφασίσει η διοίκηση. Την Τετάρτη (03/02), λοιπόν, οι παίκτες θα παραδώσουν εγγράφως την απολογία τους στον Γιάννη Χρυσικόπουλο, τους οποίους (λογικά) τους περιμένει χρηματικό πρόστιμο.

«Ισως επιστρέψω»

Από τη Δευτέρα το βράδυ ο Ντιόγκο έχει αφήσει στο twitter ένα προσωπικό μήνυμα στα πορτογαλικά, το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση σε όσους το είδαν. Η μετάφρασή του είναι κάτι σε «ίσως επιστρέψω, παιδιά». Τι ακριβώς εννοεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός μόνο ο ίδιος μπορεί να ξέρει.

Είχε δώσει από πριν το μήνυμα

Δύο ώρες προτού ο Ντιόγκο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάνουν... ρινγκ το προπονητήριο του Ρέντη, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι πρέπει να σέβονται τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα. Μάλιστα, στην ομιλία του, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Κι όλα αυτά με αφορμή την κίνηση του Εντζο Μαρέσκα να φύγει απευθείας για τα αποδυτήρια, όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο «Μπόσκο» είπε στους παίκτες ότι μίλησε με τον Ιταλό για το συγκεκριμένο συμβάν και βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τον σεβασμό που πρέπει να δείχνουν άπαντες τόσο στον ίδιο, αλλά κυρίως στον σύλλογο.

«Στο τελευταίο παιχνίδι έγινε κάτι που δεν μου άρεσε. Πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι πρέπει να σέβεστε την ομάδα και να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε την προσωπικότητά μας και τον χαρακτήρα μας, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα, πάνω από πρόσωπα και από τον καθένα. Μίλησα με τον Μαρέσκα για ό,τι έγινε με τον Πανιώνιο. Του εξήγησα ότι έκανε λάθος και έκρινα πως οι εξηγήσεις που μου έδωσε είναι ικανοποιητικές, γι' αυτό το θέμα τελειώνει εδώ. Οποιος θέλει να πηγαίνει απευθείας στα αποδυτήρια όταν γίνεται αλλαγή, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Αλλά πρώτα πρέπει να παίρνει άδεια. Εγώ δεν πρόκειται να το αρνηθώ σε κανέναν. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα. Υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός, τον οποίο πρέπει να ακολουθούμε όλοι. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν θα δεχτώ να επαναληφθούν, θα είμαι αυστηρός και αυτό ισχύει για όλους. Θέλω να με σέβεστε όπως σας σέβομαι και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: InTim

Ο νέος Ροναλντίνιο (video)

 
Λέγεται Αλεξάντερ Γιάκομπσεν, είναι μόλις 14 ετών και αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Κοπεγχάγης. Έχει όμως λάμψει με το ταλέντο και την τεχνική του σε τέτοιο βαθμό που η εφημερίδα «As» τον χαρακτηρίζει ως νέο Ροναλντίνιο!
Ο μικρός μας ήρωάς έχει Αιγύπτιο πατέρα και Δανέζα μητέρα, ζει στην Κοπεγχάγη και όπως θα δείτε ξέρει να την κουμαντάρει….και με το παραπάνω.
e-soccer

Σταθμός ΣΕΑ στο Νομό Γρεβενών.

  • 32207N036.jpg

Σταθμός εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) και Οικομουσείο θα κατασκευαστούν στην Εγνατία Οδό, κοντά στο Βενέτικο Ποταμό.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στη Βουλή των Ελλήνων, σε απάντηση ερώτησης που κατέθεσε στο τμήμα κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Στην απάντηση του ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης αναφέρει: “Για την κατασκευή του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Γρεβενών έχει υποβληθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και αναμένεται η έκδοση της ΚΥΑ έγκρισης περιβαλλοντικών όρων. Ο ΣΕΑ Γρεβενών προβλέπεται να κατασκευαστεί στην περιοχή του Βενέτικου. Στις μελέτες που θα ακολουθήσουν προκειμένου να υλοποιηθεί ο ΣΕΑ θα περιληφθεί και αυτή του Οικομουσείου.
Το Υπουργείο, υπό τη νέα πολιτική ηγεσία, θα φροντίσει σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. να υλοποιηθεί η κατασκευή του προαναφερθέντος Οικομουσείου το συντομότερο δυνατό”.