ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Φιλικά η Παίδων


potoyridis250.jpg
Τη Γερμανία θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια η Εθνική Παίδων και οι ομοσπονδιακοί Θόδωρος Παχατουρίδης και Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσαν την 18μελή αποστολή.

Τα φιλικά θα διεξαχθούν στις 12 και στις 14 του μηνός σε Κερατέα και Αγ. Κοσμά αντίστοιχα:

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Καπίνος Στέφανος (Παναθηναϊκός), Πάντος Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Λυκογιάννης Χαράλαμπος (Ολυμπιακός), Ρουγκάλας Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Μαρινάκης Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης Βασίλειος (Ατρόμητος), Πολυχρονάκης Ιωάννης (Ολυμπιακός), Λιμνιός Επαμεινώνδας (Τβέντε), Φουρλάνος Σπυρίδων (Παναθηναϊκός), Κατίδης Γεώργιος (Αρης), Αριανούτσος Χρήστος-Παναγιώτης (Ολυμπιακός), Κουσίδης Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Διαμαντάκος Δημήτριος (Ολυμπιακός), Προβατίδης Χρήστος (ΠΑΟΚ), Γιαννιώτας Ιωάννης (Αρης), Μαυριάς Χαράλαμπος (Παναθηναϊκός), Μπουγαΐδης Μαυρουδής (Αρης) και Τσιλιανίδης Κοσμάς (Ηρακλής).

ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΩΜΟΓΕΡΟΙ ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αναβίωσε στη Λιβερά της Τραπεζούντας το δρώμενο των Μωμόγερων. Η 45μελης αποστολή έφτασε, αεροπορικώς αυτή τη φορά, στην Τραπεζούντα το Σάββατο 2/1/2010. Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου η ομάδα των Μωμόγερων, με μεγάλη συνοδεία φίλων από τα γύρω χωριά, εμφανίστηκε στην κεντρική πλατεία της Λιβεράς, όπου τους υποδέχτηκε ομάδα νέων του χωριού με «αλεξιπτωτιστές πλαγιάς» να ξεφυτρώνουν από τις γύρω βουνοκορφές και να προσγειώνονται μπροστά τους για το καλωσόρισμα.
Οι Μωμόγεροι ανταπέδωσαν την υποδοχή, ξεκινώντας το Βακχικό χορό τους, που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη γιορτή χαράς, γέλιου και τραγουδιού, με τη συνοδεία της γλυκόλαλης ποντιακής λύρας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος της πλατείας απλώθηκε στους δρόμους της Λιβεράς, ακολουθώντας τους Μωμόγερους, που περνώντας μπροστά από το σπίτι του αείμνηστου θρύλου της Μαύρης Θάλασσας Erkan Ocakli, κατέληξαν στο σπίτι του Ilyas Karagoz, όπου συνέχισαν και κορύφωσαν την παράστασή τους.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Διάσωσης και Διάδοσης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς «Οι Μωμόγεροι» κ. Κώστας Αλεξανδρίδης, μίλησε σε δεκάδες δημοσιογράφους του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, για το δρώμενο των Μωμόγερων, υπογραμμίζοντας ότι η Λιβερά είναι η πατρίδα του και ότι η Τραπεζούντα, ως αρχαιότερη πόλη της Κωνσταντινούπολης, ακόμη και αυτής της Ρώμης, έχει πλουσιότατο ζωντανό λαϊκό πολιτισμό να παρουσιάσει. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισε ότι ο ΠΟΝΤΟΣ, από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γεωγραφικός προσδιορισμός του εδάφους της Τουρκίας που οι ίδιοι ονομάζουν KARADENIZ και ΠΟΝΤΙΟΙ είμαστε όλοι εμείς οι απόγονοι αυτών που ανταλλάχθηκαν το 1923 με τη Συνθήκη της Λωζάννης (ενώ όσοι έμειναν εκεί προσδιορίζονται ως Καραντενιζλήδες). Η σχέση μας σήμερα με τον τόπο των προγόνων μας είναι ψυχική και πνευματική και δε δικαιολογείται η όποια καχυποψία εκ μέρους της Τουρκίας.

Περισσότερο Φωτογραφικό υλικό 

Ο ΠΥΡΣΟΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ

Συντάχθηκε απο τον Σάκης Ζιώγας 
 ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ;
Με αφορμή την παρουσία μου στο αγώνα του ΠΥΡΣΟΥ με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, στο γήπεδο της Ευκαρπίας στις 3-2-2010, θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ για το καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, να συγχαρώ τον προπονητή και την Διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους των Γρεβενών που ήταν η πλειοψηφία στο γήπεδο και επιβεβαιώνουν προφανώς όσα παρακάτω καλοπροαίρετα σχολιάζω: Το Δημοτικό Στάδιο του ΜΑΚΕΔOΝΙΚΟΥ ήταν μεγαλοπρεπές. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν άψογος σε σχέση με τον δικό μας στο αγώνα της Κυριακής με την Επανωμή. Οι προβολείς του γηπέδου επιβλητικοί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, έδιναν την εντύπωση ενός σοβαρού αθλητικού σωματείου. Τα γραφεία και οι βοηθητικοί χώροι του γηπέδου αξιοζήλευτοι, με συνθήκες ευρωπαϊκές, όπως αρμόζει σε αθλητές και νέους αγαπάνε το ευ αγωνίζεσθαι. Οι κερκίδες με στέγαστρο δέσποζαν ολόγυρα στον αγωνιστικό χώρο, στις τέσσερες πλευρές του γηπέδου, για να φιλοξενήσουν, 300 φιλάθλους του ΠΥΡΣΟΥ, που αψήφησαν το κρύο και την χιλιομετρική απόσταση από τα Γρεβενά και μόνο 20-30 φιλάθλους του Μακεδονικού. 
Ρωτήθηκα εκεί από ενεργούς πολίτες, που συμμετέχουν στα αθλητικά δρώμενα, γιατί ο ΠΥΡΣΟΣ και οι άλλες ομάδες των Γρεβενών, δεν δικαιούνται τέτοιες συνθήκες άθλησης και πιο πολύ, οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι δεν απολαμβάνουν την άνεση να παρακολουθήσουν τα αθλητικά γεγονότα.  
Προς απάντηση της εύλογης απορίας των συμπατριωτών μου,  
Παραθέτω το έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που απευθύνεται στο Δήμο Γρεβενών , υπ αριθμ. πρωτ. 247/9-1-2004, με θέμα «Έγκριση δημοπράτησης του έργου Ανακατασκευή – βελτίωση Δημοτικού Σταδίου», προϋπολογισμού 2.800.000 Ευρώ και εγκεκριμένο προϋπολογισμό 2.347.763 Ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004». Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε και ορίσθηκε ημερομηνία του δημόσιου διαγωνισμού, τον Απρίλιο του 2004, αλλά όμως το πολιτικό σκηνικό είχε αλλάξει. 
Δυστυχώς η φιλοσοφία τότε της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και της αντιπολίτευσης στο Δήμο, ήταν ότι , ανάλογο ΣΤΑΔΙΟ θα γίνει στα Γρεβενά με την σύμπραξη του ιδιωτικού και δημόσιου και οι παραπάνω εγκεκριμένοι πόροι μετακινήθηκαν σε αθλητικά έργα της Θεσσαλονίκης. 
Εμείς επιμένουμε ότι τα Γρεβενά έστω και τώρα δικαιούνται ένα στάδιο ανάλογο με τους φιλάθλους τους και την πορεία της ομάδας τους. Τη δύναμη την έχουν στα χέρια τους οι φίλαθλοι πολίτες . Στον αθλητισμό η κομματική πολιτική, δεν έχει θέση. Σήμερα στα πράγματα βρίσκονται ευήκοα ώτα.
                 Θεσσαλονίκη 3-2-2010      
ΣΑΚΗΣ ΖΙΩΓΑΣδικηγόρος 
π. Δήμαρχος Γρεβενών.

Aύριο αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του Gamato.info.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς site αύριο αναμένεται να ανέβει και πάλι η ιστοσελίδα του Gamato.info, του διασημότερου download site στην Ελλάδα αλλά και μέσα στα διασημότερα ανά τον κόσμο.
Το gamato.info μετρά εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και αποτελεί ίσως τον ευκολότερο και πιο εύχρηστο τρόπο 'ανταλλαγής' κάθε λογισμικού.
Επιτέλους το αγαπημένο download site θα ξανανοίξει τις πύλες του μετά την ξαφνική πτώση του μέσα στο Δεκέμβριο.
Το Gamato.info από αύριο θα είναι και πάλι ONLINE!!!

Τα παραπάνω ισχύουν σύμφωνα με mail που έλαβα σε σχετική ερώτηση μου στο Gamato.info.

vrasmos.blogspot.com
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Γκαλέτι: «Η ομάδα της ζωής μου»

Συγκινημένος για τη συμπαράσταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και των οπαδών της ομάδας εμφανίζεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Φέτος είναι ο χρόνος που συνειδητοποίησα ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της ζωής μου», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ αποφεύγει να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η… εξομολόγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι...
Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού.

Πολλοί θα σκέφτεστε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να ξεχαστεί το γρηγορότερο γιατί βρισκόμαστε εκτός διεκδίκησης Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα είμαστε στη βαθμολογία λίγο πίσω. Επίσης, όσον αφορά εμένα προσωπικά, είχα τους τραυματισμούς και τα γνωστά προβλήματα που με αφήνουν εκτός ομάδας για ένα διάστημα. Παρά,όμως, αυτές τις αρνητικές καταστάσεις, θα ήθελα να σας δώσω..

Κύκλωμα τελωνειακών με τεράστια κέρδη

Μαφιόζικες μεθόδους χρησιμοποιούσαν δύο ομάδες τελωνειακών στα Τελωνεία Κακαβιάς και Μέρτζανης Ιωαννίνων, οι οποίοι άφηναν έναντι αμοιβής να περάσουν παράνομα χιλιάδες φορτηγά, χωρίς να καταβάλλουν δασμούς στο ελληνικό κράτος.
Μάλιστα οι τελωνειακοί είχαν συστήσει κοινά ταμεία σε κάθε ένα από τα δύο Τελωνεία, τα οποία λειτουργούσαν ως κουμπαράδες για τα «μπαξίσια» και τις «μίζες».
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και όπως διαπιστώθηκε η σπείρα των Τελωνείων είχε επιτρέψει να περάσουν συνολικά 16.594 δρομολόγια, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί.
Αναλυτικά από το Τελωνείο της Κακαβιάς έγιναν 11.814 μη καταγεγραμμένες διελεύσεις φορτηγών, από τις 27 Αυγούστου του 2008 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010, ενώ από το Τελωνείο της Μέρτζανης πέρασαν 4.780 παράνομα φορτία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Με τη μέθοδο αυτή, οι επίορκοι τελωνειακοί, ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο με τεράστια ποσά, μέρος των οποίων κατέληγε στα δικά τους …κοινά ταμεία.
Εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απιστία στην υπηρεσία, κατάχρηση εξουσίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ’ εξακολούθηση. 

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Η Εύξεινος Λέσχης Άργους Ορεστικού σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της, με γνήσια παραδοσιακή ποντιακή διασκέδαση, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Limneon Gold, στην Καστοριά.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα:
- Κώστας Θεοδοσιάδης, τραγούδι

- Νίκος Γαβριάς, λύρα

- Γιώργος Σιαμίδης, αγγείο

- Γιώργο Πετρίδης, νταούλι

Για κρατήσεις μπορείτε να στέλνετε e-mail στο elao.1967@gmail.com και στο τηλ 6948069296 κ. Παπαγεωργίου Φώτης.

Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού

Μεγάλου Αλεξάνδρου 46

Τ.Κ. 52200

Άργος Ορεστικό

Τηλ. 2467043370, 2467043953

 e-pontos

Ε.Π.Σ. Φλώρινας - Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Ποδόσφαιρο

Μικτή Νέων
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΦ-ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΓ 1-6
Η Μικτή ομάδα των Νέων της Φλώρινας έχασε πάλι με ευρύ σκορ από την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών με σκορ 1-6. Στο παιχνίδι αυτό η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε με τον Ζέγα το μοναδικό τέρμα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του μέχρι σήμερα. Κορυφαίοι παίκτες για τους Νικητές ο Χαραλαμπίδης και ο Καραγιάννης οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν και από δύο τέρματα.
Στο  12΄δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Καραγιάννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καπαρός. Στο 19’ ο Καραγιάννης έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στο κενό χώρο στον Κουρέλλα και ο τελευταίος με το σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καπαρού. Στο 21΄ο Καραγιάννης σουτ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καπαρός και στην επαναφορά ο Καραγιάννης με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 29’ Ο Κουρέλλας με δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 41΄αποβάλλεταο ο Βέρτκας για τι ως τελευταίος παίκτης κράτησε με το χέρι τον Καραγιάννη. Στο 44’ ο Πολατίδης από, καλή θέση έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Στο 58’ ο Καραγιάννης με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 60 και 70’ ο Χαραλαμπίδης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 75’ ο Ζέγας με σουτ μείωσε σε 1-4. Στο 80’ ο Ασλανίδης με δυνατό σουτ έξω από την Μ. περιοχή σημείωσε το 1-5. Στο 83’ ο Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 1-6 με σουτ.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΦ: Καπαρός (78’ Δούμτσης), Κυρκόπουλος (34’ Μάλλιος),  Αλεξιάδης, Βέρτκας, Κωτσόπουλος, Γεωργιάδης, Πατίτσης, Μίνος, , Δόλιος, Ζέγας, Πολατίδης
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΓ: Ρίβας, Καράπας, Φαλτάκας (76’ Γάκης), Ασλανίδης, Τζιαμπίρης, Βασιλόπουλος(62’ Πολύζος), Χριστοφορίδης, Κοτζατισόγλου, Καραγιάννης, Χαραλαμπίδης(81’ Παπαϊωάννου), Κουρέλλας.
 Μικτή παίδων 
Μικτή Παίδων ΕΠΣΦ – Μικτή Παίδων ΕΠΣΓ 4-1
Η Μικτή ομάδα της Φλώρινας επικράτησε της αντίστοιχης των Γρεβενών με σκορ 4-1. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Δαλάκης ο οποίος πέτυχε χατ τρικ είχε και ένα σουτ στο δοκάρι. Ο Δαλάκης και σε αυτό το παιχνίδι απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα. Στο 17΄ύστερα από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου Κ.. με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 35’ ο Δαλάκης σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 45΄ο Παπανικολάου βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα και το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 51’ ο Κολοβός εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιούλας που έπιασε την κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 53’ ο Δαλάκης ύστερα από εκτέλεση φάουλ με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου στην συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο έδαφος και κατέληξε στα δίκτυα γράφοντας το 3-1.  Στο 68΄ο Λάγκος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΕΠΣΦ: Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Λάγκος, Τάσκας, Ίνδος,  Γεωργόπουλος, Παπαχρήστου (55’ Γκατζόπουλος), Παπανικολάου (60΄Δήμκου), Καρακόλης, Δαλάκης, Αφορόζης (69’ Γουλάπτσης)
ΕΠΣΓ: Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Πουρνάρας, Βιτορίνο, Σιούλας, Μποζιάρης, Δημόπουλος, Λιανός (55’ Μαγιάννης), Δασταμάνης, Χριστούλης (64΄Λιάμπας), Κολοβός.
http://matiestaspor.blogspot.com

Μακεδονικός - Πυρσός- Φωτορεπορτάζ-Σχόλια



















Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ εδώ

Που θα πάει θα σκάσω...

  • Χωρίς τη βοήθεια της…Παναγιάς, ο ΠΑΟΚ υπέστη ταπεινωτική ήττα από την αναπληρωματική ομάδα των Ιωαννίνων, και βγήκε εκτός του θεσμού του Κυπέλλου. 
  • Μάλλιασε η γλώσσα μας να φωνάζουμε, ότι δεν μπορεί αυτή η ρέντα να συνεχιστεί, ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίζει στις καθυστερήσεις, και ότι θα πρέπει ο ταπετσιέρης να κάνει διορθωτικές κινήσεις, αλλά κανείς δεν μας άκουσε. 
  • Ήταν βαριά, η γκλίτσα του παγουρά…
  • Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ, που λέει κι ο Νικόλας ο σοφός …
  • Να κάνουμε ένσταση, να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Το Γιάννενο κατέβηκε με τα τριτοδεύτερα και μας αιφνιδίασε!
  • Άσε που είχε ΤΗ λάσπη στο γήπεδο! Ένσταση, εδώ και τώρα!
  • Είπαμε. Θα διαλύσει τον ΠΑΟΚ, η νίκη στο Καραϊσκάκη. Δεν το είπαμε;
  • Απεργία, παραμονή νοκ άουτ αγώνα για το κύπελλο; Πού πας ρε Καραμήτρο;
  • Άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο στο Χαλκιά για να τρώει γκολ κάτω από τα πόδια!
  • Νέο διετές στον Γκαρσία που φοβότανε να μη σκίσει το καλσόν του στη λάσπη!
  • Συμβόλαιο και στο Βαδίβιτς για να του περάσει ο τραυματισμός!
  • Τα δώσανε όλα οι μεταγραφές του Γενάρη. Διαπρέψανε!
  • Σκίσε το γούρικο καφέ δερμάτινο!
  • Δεν πειράζει ΠΑΟΚάρα, τώρα αφοσιωνόμαστε στο πρωτάθλημα!
  • Τρίτη ο Μπακαγιόκο, Κυριακή ο Φερνάντεζ! Ωχ, ωχ, ωχ!!
  • Ποιος είναι υπεύθυνος στ΄ αποδυτήρια του ΠΑΟΚ; Ποιος είναι αρμόδιος για τους παίκτες; Ο Βρύζας και ο Κονσεϊσάο, έτσι;
  • Πού ήτανε προχθές ο Σβήσης και ο Πορτογάλος, και δεν προλάβανε να λύσουνε το θέμα που δημιουργήθηκε;
  • Μήπως πρέπει να έχουμε καμία παραίτηση υπευθύνου; Μήπως πρέπει να απολύσουμε κανένα κύριε Ζαγοράκη;
  • Δυο κάρτες με το καλησπέρα, Βιτόλο και Γκαρσία; ΠΑΟΚ είσαι!
  • Λαμπόγιαλο τα κάνανε στα Γιάννενα τα ΠΑΟΚια. Δεν αφήσανε τίποτα όρθιο, γιατί δεν τους αφήσανε να μπούνε στο γήπεδο.
  • Φταίει ο γάιδαρος, χτυπάμε το σαμάρι. Τι σου φταίει ο μεροκαματιάρης που του κατέστρεψες την περιουσία ρε κ.........η;
  • Πόσο είπαμε ότι απέχει η θριαμβευτική υποδοχή στο αεροδρόμιο από τις πέτρες και τα ξύλα;
  • Αυτά παθαίνεις, όταν παύουνε να γεννάνε τα κοκόρια σου!
  • Αυτά παθαίνεις με τα καραγκιοζιλίκια της υποδοχής μετά το γαύρο. Πας στο Γιάννενο χωρίς παπούτσι πάνενο…
  • Για να καταλάβω κι εγώ. Αυτό το γήπεδο επηρέασε μόνο τους παίκτες του ΠΑΟΚ;
  • Κι έχεις και το πορδοβούλωμα, να κάνει μουτσουτσούνια στην αλλαγή του. Βρε άιντε στείλτε το από δω.
  • Διπλό στο γαύρο και ντόρτια στα Γιάννενα; ΠΑΟΚ είσαι!
  • Αυτή τη φορά, ο κύριος δε… βοήθησε τον Παπάζογλου. Κάνε μας τη χάρη ρε παλτό…
  • Αλλά γιατί κάνουμε έτσι; Ο πρόεδρος δεν είπε ότι έχουμε παιχνίδι την άλλη Τετάρτη;
  • Ως τότε, όλοι μετοχές. Όλοι στην αύξηση!
  • Και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Ρίξε και κάνα ξεφωνητό…
  • Πού είναι ο Black να γράψει «στα 4»! Σταμάτησε ο ΠΑΣ!!
  • Η καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, να τρώει τρία γκολ σε ένα μόνο ημίχρονο; ΠΑΟΚ είσαι!
  • Ανανεώστε από τώρα για μετά, το Χαλκιά! Δώστε του κι άλλα λεφτά!!
  • Να πηγαίνεις για δυο αποτελέσματα και να φεύγεις με ντόρτια! Βρε ΠΑΟΚ είσαι!
  • Για να δω το Ζαγοράκη, θα ρίξει κάνα πρόστιμο; Αλλά τι πρόστιμο να ρίξει όταν χρωστάει;
  • Πόσο έδινε στο στοίχημα η νίκη του ΠΑΣ;
  • Επιτέλους χτύπησε ο δακρύβρεχτος αρχηγός και θα απαλλαχτούμε από την παρουσία του για μερικά ματς. Καιρός ήτανε!
  • Διαπιστώστε από μόνοι σας πώς γίνεται να παίζετε στοίχημα χωρίς να έχετε την παραμικρή ελπίδα να κερδίσετε!
  • Να μη σε βαρύνω άλλο ΠΑΟΚάρα μου, αλλά υπάρχουνε και χειρότερα. Να πάρει κύπελλο κανένας Ρούλης! Εφιάλτης σε λέω…                              (Τι τραβάτε Παόκια) φώτης μπαζάκας

ΠΑΣ Γιάννενα. Ανακοίνωση

«Εκτέθηκε χωρίς λόγο»«Εκτέθηκε χωρίς λόγο»

Πυρ και μανία είναι στα Γιάννενα με την διαιτησία του Παμπορίδη στο ματς του Κυπέλλου Ηellas online κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που τονίζει ότι ο ρέφερι εκτέθηκε άνευ λόγου.  
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Επειδή αναγιγνώσκοντας τις χθεσινές εφημερίδες, φαίνεται να προκάλεσε έκπληξη το γεγονός, ότι ο πρόεδρος της ομάδος μας, μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή του πρόσφατου αγώνα κυπέλλου, και προς αποκατάσταση της αληθείας, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής.
Αποφασίσαμε να ομιλούμε, καθότι ήταν φανερό, ότι το άλλο ήθος και η ευγενική σιωπή που μας διέκρινε, εκλήφθηκε ως αδυναμία και έτσι πλέον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα λέμε αυτό που βλέπουμε, χωρίς να καλυπτόμαστε από τη μάσκα της ευδαιμονίας που φέρνει το αποτέλεσμα.
Την Τρίτη, κατά παράδοξο και ανεξήγητο λόγο, παρατηρήσαμε όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έβλεπαν το παιχνίδι, μια εικόνα απέλπιδος και τελικά ατελέσφορης προσπάθειας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να ανατραπεί το μοιραίο και μάλιστα όχι από την αντίπαλη μας ομάδα, (η οποία έτυχε να κάμει μια άσχημη εμφάνιση), αλλά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Παμπορίδη. Έναν άνθρωπο, που θεωρούμε πραγματικά καλό διαιτητή, που όμως προχθές εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και μάλιστα άνευ λόγου.
Λόγω του γεγονότος αυτού, ο πρόεδρος μας, χαρακτήρισε την προπεριγραφείσα εικόνα, την οποία επαναλαμβάνουμε για μια εισέτι φορά πως εισέπραξε όλη η Ελλάδα, ως τον πιανίστα του Τιτανικού, που προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά και εμψύχωνε τον κόσμο, αν και ήταν αδύνατο να αποτρέψει το επικείμενο ναυάγιο. Η απάντηση του εν λόγω διαιτητή, ήταν μια απαράδεκτη φραστική και τουλάχιστο απρεπής λεκτική επίθεση εις βάρος του προέδρου, ο οποίος παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία του αν και ενδεχομένως σε άλλα γήπεδα της Ελλάδος η κατάληξη θα ήταν διαφορετική, ή δεν θα είχαμε ποτέ τέτοια εκτροπή συμπεριφοράς, πιθανόν λόγω του φόβου. Αποφασίσαμε να μη δώσουμε συνέχεια, όχι διότι η παρουσία τόσων μαρτύρων δεν θα οδηγούσε στην βέβαιη δικαίωσή μας αλλά γιατί ξέρουμε να συγχωρούμε. Αλλά δεν λησμονούμε.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα συνεχίσει το μοναχικό της αγώνα για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, για γεμάτα γήπεδα και επενδύσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».
.gazzetta.gr

Ρίμπο: Κομμάτι της ιστορίας

Ρίμπο: Κομμάτι της ιστορίας
Την χαρά του που επέστρεψε στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Ριβάλντο, ο οποίος μίλησε για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ», τόνισε αρχικά ο Ρίμπο και πρόσθεσε: «Είμαι ευτυχισμένος για το βραβείο και ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου» είπε ο Βραζιλιάνος μετά τη βράβευση του στην εκδήλωση για τις χρυσές 11άδες.

Όσο αφορά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αλλά και την ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επισήμανε:

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την χώρα αυτή. Λατρεύω την Ελλάδα και εγώ και η γυναίκα μου. Τρια παιδιά κάναμε εδώ και είμαι χαρούμενος όποτε επιστρέφω. Στον Ολυμπιακό έχω καλές αναμνήσεις από τον κόσμο γιατί πέτυχα πολλά και με βοήθησε σε δύσκολες στιγμές, αλλά το ίδιο καλές αναμνήσεις έχω και από την ΑΕΚ που επίσης ο κόσμος με αγάπησε».

Ο Κατσικογιάννης στον ΟΦΗ


Στον ΟΦΗ με τη μορφή του δανεισμού παραχωρήθηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο 21χρονος μέσος του Ολυμπιακού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την πειραϊκή ομάδα έως το 2013 και στη συνέχεια συμφώνησε να πάει στο Ηράκλειο και να αγωνιστεί δανεικός στον ΟΦΗ έως το τέλος της σεζόν. Ο Κατσικογιάννης είχε παραχωρηθεί και πέρυσι δανεικός στον Λεβαδειακό...
todekari

Σκέψεις αποχώρησης από Νικοπολίδη!

Το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα… γάντια του στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου σκέφτεται το τελευταίο διάστημα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ωστόσο, αυτό δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και είναι πιθανό η διοίκηση των Πειραιωτών να του ζητήσει να υπερασπιστεί για ακόμη ένα χρόνο την εστία της ομάδας...
Αρκετά σύντομα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών, οι οποίες θα συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν ο Νικοπολίδης να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο, ώστε ακόμη και αν βρεθεί ο διάδοχός του να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στη νέα εποχή κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Πάντως, είναι πιθανό ο 39χρονος γκολκίπερ να απαντήσει θετικά σε μία τέτοια πρόταση του Ολυμπιακού, αφού έχει δεθεί με την ομάδα.
Αποφασίζει για όλα…
Συνάντηση με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρίδη θα έχει ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θα......

Τρελό ξύλο στην τουρκική βουλή για την μαντήλα της γυναίκας του Ερντογάν!


Στα χέρια πιάστηκαν βουλευτές του κυβερνώντος και του ακροδεξιού κόμματος στην Τουρκία, μετά από ειρωνικά σχόλια βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος για τη μαντήλα της συζύγου του Ερντογάν. Με αφορμή τη δήλωση του Ερντογάν ότι δεν επετράπη στη σύζυγό του Εμινέ η είσοδος σε στρατιωτικό νοσοκομείο επειδή φορούσε μαντήλα, ο Οσμάν Ντουρμούς σχολίασε: “Πώς δεν δέχεστε τη σύζυγο ενός πρωθυπουργού, που μάλιστα αποκαλείται από κάποιους μεσσίας;”.
Το σαρκαστικό σχόλιο του Ντουρμούς, που άγγιζε τη σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά και τη δήλωση βουλευτή του κόμματος Ερντογάν που τον αποκάλεσε προφήτη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Ερντογάν.
“Δεν μπορείτε να βάζετε στο στόμα σας τη γυναίκα μου. Είναι ασέβεια, παραλογισμός, ανοησία και ανήθικο… Δεν μπορείς να κάνεις ψηφοθηρία χρησιμοποιώντας τη μαντήλα της γυναίκας μου!” τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Κοινοβουλίου, την ώρα που κάποιοι βουλευτές είχαν έρθει στα χέρια. Αποτέλεσμα του καυγά ήταν ένας βουλευτής να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ από τύχη δεν τραυματίστηκαν άλλοι δύο βουλευτές των οποίων έσπασαν τα γυαλιά. Την Τετάρτη, ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι το μέλος του κόμματός του που τον αποκάλεσε προφήτη θα απομακρυνθεί.



το πήρα από εδώ