ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ο μαμάκιας

Είναι ένας τύπος, εντελώς μαμάκιας, κολλημένος δηλαδή με τη μάνα του...
Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί.

Η γυναίκα του, του μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει:
- Καλό το φαγητό που μαγείρεψες, γυναίκα, αλλά της μαμάς ήταν καλύτερο!
Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
- Καλά σιδερώνεις, γυναίκα, αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολλάριζε!
Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει:
- Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι, αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας...!
Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του...
Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται....
- Γιατί φοράς μαύρα;;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!

Γρεβενά Αεράτα - Απόλ. Αμμοχωρίου 3 - 0


 
Ανετη επικράτηση για τα Γρεβενά Αεράτα επί του ουραγού Απόλλωνα Αμμοχωρίου με σκορ 3-0. Σ' ένα βαρύ τεραίν τα Γρεβενά Αεράτα χωρίς ν' αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, επέβαλαν το ρυθμό τους και χωρίς να φορτσάρουν, έφτασαν στο τρίποντο δίκαια, διατηρώντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις. Ο Απόλλωνας που ήρθε στα Γρεβενά με 11 μόνο παίχτες, χτύπησε το παιχνίδι και θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής, αν δεν ήταν άστοχος ο Στάιος στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Από την άλλη μεριά ο Ν. Μπαλοδήμος έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος και μάλιστα είχαν πολύ καλή απόδοση.

 Τάκης Μπαζάκας


ΑΟ Κάστωρ - Αλεξάνδρεια 3 - 0



ΠΑΣ Φλώρινα - Ε.Α.Παύλου ανεβλήθη.
 
 



Τραγικό δυστύχημα στοίχισε τη ζωή ενός αθλητή στη Χειμερινή Ολυμπιάδα


Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες στο Βανκούβερ του Καναδά, επισκιάστηκαν από ένα θλιβερό γεγονός, αυτό του θανάσιμου τραυματισμού ενός αθλητή του luge. Το αγώνισμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι αθλητές κινούμενοι πάνω σε ένα μονοθέσιο έλκηθρο αναπτύσουν ταχύτητες που ξεπερνούν τα 150χλμ/ώρα. Όλοι όμως πάγωσαν, όταν στην τελευταία του προπόνηση πριν τους αγώνες , ο 21χρονος Nodar Kumaritashvili, αθλητής από τη Γεωργία, ενώ διένυε τον 16ο γύρο του, ξέφυγε από το διάδρομο και προσέκρουσε με ταχύτητα 145 χλμ/ώρα σε ατσάλινο στύλο που δεν έφερε προστατευτικά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός αθλητής άφησε την τελευταία του πνοή στο ιατρικό κέντρο. Η πραγματογνωμοσύνη που ακολούθησε το θλιβερό συμβάν, έδειξε πως ο παράγοντας ανθρώπινου λάθους ήταν το αίτιο του δυστυχήματος και όχι κάποιο ελάττωμα τις πίστας. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε, αργά χθες το βράδυ, να μην αναβάλλει το αγώνισμα, ούτε και να προβεί σε σημαντικές αλλαγές της πίστας. Ως προληπτικό μέτρο θα υψωθεί περισσότερο ο τοίχος στο σημείο που έγινε η έξοδος του αθλητή από το διάδρομο και θα γίνει μια μικρή αλλαγή στο προφίλ του πάγου, ώστε να αποτραπούν τέτοιου είδους ατυχήματα στο μέλλον.
sportscaster

Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΣ με την ΕΑΠ


[logo_pas_small.jpg]Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΣ Φλώρινα με την Ένωση Αποστόλου Παύλου, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή της Φλώρινας.
Η ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής αναφέρει: «Αφού λάβαμε υπόψη το έγγραφο της ΕΠΣ Φλώρινας για την ακαταλληλότητα των γηπέδων του Νομού Φλώρινας, λόγω χιονιού, αποφασίσαμε την αναβολή των αγώνα ΠΑΣ Φλώρινα - ΕΑΠ (εξ αναβολής 14/1/10) που είχε οριστεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010».
Έτσι, ο αγώνας θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ.