ΣΙΝΕ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ο Θεός και οι Έλληνες

Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές.
Έτσι, έκανε τους Αμερικάνους τακτικούς και νομοταγείς.

Τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς.

Τους Ιάπωνες εργατικούς κι υπομονετικούς.

Για τους Ελληνες είπε:
- θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο.


Όταν τελείωσε τη δημιουργία του Κόσμου τον πλησίασε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:

- Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές αλλά στους
Ελληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

-Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος.
Στάθηκα απρόσεχτος κι αυτή μου η απροσεξία θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο.
Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα. Το βρήκα. Θα παραμείνουν και οι τρεις αρετές αλλά κάθε Ελληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.

Κι έτσι κι έγινε.

-Αν ένας Ελληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι έξυπνος,
-Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο δημόσιο δεν είναι τίμιος,
-Κι αν είναι έξυπνος και τίμιος δεν δουλεύει στο δημόσιο.

Αποκάλυψη σοκ! Άλλες 13 αρπαγές παιδιών από νοσοκομεία

Σάλος στις Σέρρες από ομαδικό όργιο σε χαμάμ!



Η περίπτωση της αρπαγής βρέφους μέσα από το μαιευτήριο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα την Πέμπτη δεν είναι δυστυχώς το μοναδικό παρεμφερές περιστατικό στην χώρα μας.
Όπως αποκαλύπτεται, συνολικά άλλες 13 παρόμοιες περιπτώσεις συνέβησαν μόνο τον τελευταίο ένα χρόνο σε δημόσια νοσοκομεία. Μάλιστα, τα 11 από αυτά τα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται.
Βέβαια, στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις οι αρπαγές έγιναν από τους γονείς τους ή άλλους συγγενείς, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια με δικαστική απόφαση και είχε ανατεθεί η φροντίδα τους στα νοσοκομεία ή ιδρύματα.
Σχετικά στοιχεία έχει συγκεντρώσει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος και μίλησε σχετικά στην εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει Τώρα». Δείτε τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις...

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πανέτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς




Ετοιμοπόλεμοι για τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, παρουσιάζονται οι
ερυθρόλευκοι, στο Κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με τον Κάστορα.
Και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την σωτηρία τους και το αποτέλεσμα της Κυριακής, θα δώσει σαφές προβάδισμα σε αυτή που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι τεχνικοί του ΠΑΣ, Πέτρος Παπαδόπουλος και Τάκης Παπαθανασίου, δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα πρόβλημα, με τις επιστροφές των τραυματιών Παντελή Μάνου και Σταύρου Μητρεβόλη, να τους δίνει την ευκαιρία να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα τους. Ο κόσμος της Φλώρινας, αν και έχει δείξει ότι έχει απογοητευτεί από την φετινή πορεία των ερυθρόλευκων, λόγω των διοικητικών προβλημάτων, θα πρέπει να δώσει το παρόν σε αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα, που μπορεί να δώσει μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα της Φλώρινας, στην μάχη που κάνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΟΜΑ 3-2 (BINTEO TA ΓΚΟΛ)

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ NEWS

Η αγωνιστική απραξία δεν πτοεί το Σαράντη Μπαλντούμη, που παρά τις αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει με μεγάλες δυσκολίες το πρόγραμμα των προπονήσεων. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ παρόλο που είχαν προγραμματιστεί κάποια φιλικά παιχνίδια, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν.
 
Παράλληλα την Κυριακή 21-02-2010 θα πραγματοποιηθεί και Γενική Συνέλευση της Σειρήνας, με θέμα συζήτησης την παραπέρα πορεία της ομάδας.
Τον αγώνα Διαγόρας - Πανσεραϊκός θα διευθύνει ο διαιτητής μας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) Δημήτρης Θάνος. 
Επίσης τον αγώνα Α.Ο. Καρδίτσας - Απόλλων Λάρισας θα διαιτητεύσουν οι: Κ. Τσέτσιλας - Π. Ρίγγος - Κ. Φώλιας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).
Στον αγώνα Εορδαϊκός - Τρίκαλα, 4ος διαιτητηής θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος, ενώ παρατηρητής αγώνα, ο Γιώργος Κοσματόπουλος.
Στον αγώνα Εθνικός Σοχού - Καλλικράτεια, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αργύρης Νατσιόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)
Φώτης Μπαζάκας